ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Μη μιλάς για κατοχή στα ελληνικά νησιά, κάνε αυτό που πρέπει» λέει η Ακσενέρ στον Ερντογάν

1 min read

Τη στήριξη της στον τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσον αφορά τις απειλές του απέναντι στην Ελλάδα εξέφρασε η Ακσενέρ

Τη στήριξη της στον τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όσον αφορά τις απειλές του απέναντι στην Ελλάδα εξέφρασε η πρόεδρος του ακροδεξιού «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ. Με την τουρκική αντιπολίτευση να ταυτίζεται πλήρως με την ανθελληνική ρητορική και αρκετές φορές να επικρίνει τον Ερντογάν για «υποχωρητικότητα» απέναντι στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο Ερντογάν βρίσκει υποστηρικτές στο κρεσέντο των προκλήσεων στο οποίο επιδίδεται το τελευταίο διάστημα καθώς και στις ξεκάθαρες απειλές για τα ελληνικά νησιά.

Χαρακτηριστική η δήλωση της Μεράλ Ακσενέρ που κάλεσε τον Ταγίπ Ερντογάν να μη μείνει στα λόγια για τα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, αλλά να κάνει αυτό που πρέπει.

Μη μιλάς κάνε αυτό που πρέπει

«Από τη στιγμή που ίδιος κάνει λόγο για νησιά που βρίσκονται υπό κατοχή στο Αιγαίο (…) τότε μη μιλάς εναντίον της Ελλάδας. Κάνε αυτό που πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Καλού κόμματος, ουσιαστικά σαν να τάσσεται στο πλευρό του Τούρκου Προέδρου για τα ακραία σχόλια για εισβολή στην Ελλάδα.

Με τις επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας να βρίσκονται σταθερά στην πολιτική ατζέντα της Τουρκίας, τόσο από την πλευρά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με δηλώσεις «θα έρθουμε ξαφνικά σε ένα βράδυ» όσο και από την αντιπολίτευση η οποία με τα μηνύματα που στέλνει είναι σαν να λέει «προχώρα είμαστε μαζί σου», το σκηνικό που διαμορφώνεται στην Τουρκία απέναντι στην Αθήνα χαρακτηρίζεται εκρηκτικό.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.