ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

8 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μητέρα Ελληνα στρατιωτικού: Είμαι περήφανη -Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου σπίτι μου στο σπίτι

1 min read

Για τις δύσκολες ώρες που περνούν την τελευταία εβδομάδα, μετά τη σύλληψη και τη φυλάκιση του γιου της, μίλησε ο μητέρα ενός εκ των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Εβρο.

Η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, μιλώντας στο ΣΚΑΪ τόνισε πως αυτό που προέχει είναι να γυρίσει το παιδί της στο σπίτι του.

«Παρακαλώ να επιστρέψει το παιδί μου στο σπίτι», είπε, προσθέτοντας πως η αγωνία που ζει όλη η οικογένεια είναι μεγάλη και πως «έχουμε πίστη στο θεό και την πολιτεία ότι θα έχουμε αίσια έκβαση». «Προσευχόμαστε», πρόσθεσε για να καταλήξει: «Αισθάνομαι περήφανη αλλά δεν παύω να έχω τον πόνο μου που είναι ανείπωτος».

Πατέρας στρατιωτικού: Με διακατέχει μεγάλη περηφάνεια 

Χθες, ο πατέρας του στρατιωτικού Κούκλατζη, επίσης στον ΣΚΑΪ, δήλωνε υπερήφανος για τον γιο του. «Με διακατέχει μεγάλη περηφάνια γιατί ο γιος μου είναι κρατούμενος στις φυλακές της Τουρκίας. Τον θεωρώ ήρωα και επειδή το αίσθημα του πατριωτισμού σε εμάς εδώ είναι πολύ αυξημένο, με οδηγεί να αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια για το παιδί μου. Οπλίζομαι με υπομονή, με διακατέχει περηφάνια».

Για όγδοη μέρα στις τουρκικές φυλακές οι Κούκλατζης-Μητρετώδης

Εντωμεταξύ, για όγδοη ημέρα παραμένουν στις φυλακές οι δυο Ελληνες στρατιωτικοί, με την ημερομηνία της επιστροφής τους να παραμένει άγνωστη.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση