ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μετρητά στην τσέπη από συναλλαγές με κάρτες

1 min read

Τα οφέλη για τους καταναλωτές στις καθημερινές τους συναλλαγές με πλαστικό χρήμα

Ραγδαία αύξηση παρουσιάζουν οι συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα όπου όλοι οι πολίτες θα πρέπει να πραγματοποιούν δαπάνες με «πλαστικό χρήμα» αλλά και μέσω ebanking ίσες με το 30% των ετήσιων εισοδημάτων τους, προκειμένου να μην πληρώσουν περισσότερους φόρους. Οι λόγοι που αυξάνεται η χρήση των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών δεν είναι μόνο φορολογικοί καθώς οι τράπεζες έχουν δημιουργήσει προγράμματα επιβράβευσης όσων καταναλωτών χρησιμοποιούν τις κάρτες στις καθημερινές τους συναλλαγές. Στο πλαίσιο αυτό η Εθνική Τράπεζα υλοποιεί με επιτυχία το πρόγραμμα go4more, το οποίο επιστρέφει στους κατόχους χρήματα που δαπανούν για να αγοράσουν προϊόντα από τις μεγαλύτερες λιανεμπορικές επιχειρήσεις, να εξοφλήσουν λογαριασμούς, να εξυπηρετήσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις ή διατηρώντας υπόλοιπο στον καταθετικό τους λογαριασμό. Με το πρόγραμμα go4more επιβραβεύονται οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας για τη συνολική τους σχέση με την Τράπεζα και όχι μόνο τις αγορές που πραγματοποιούν με την πιστωτική τους κάρτα.

Το Πρόγραμμα go4more είναι απλό. Πραγματοποιώντας κάποιος τις καθημερινές του αγορές με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και τις τραπεζικές του συναλλαγές, συλλέγει αυτόματα πόντους που μπορεί να εξαργυρώσει σε ευρώ στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αλλά και να επωφεληθεί από τις ειδικές προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Μερικές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος go4more είναι: Cosmote, Σκλαβενίτης, Shell, Attica, Public, Γερμανός, EKO, Media Markt, IKEA, Μασούτης, notos, notos home, Μουστάκας, Intersport, Ελίν, Κωτσόβολος, Hondos Center, Minoa Lines, Aegean, Sephora, Manesis, Διάφανο, Max Stores, Pet City, mati mati, e-fresh.gr, Maison Marasil, Simple Caracters, Brooks Brothers, Replay, Εφραίμογλου, Flying tiger.

«Έξυπνη» εφαρμογή

Με το mobile app του go4more μπορείς:

 να ανακαλύψεις τις μοναδικές προσφορές του προγράμματος καθώς και χρήσιμα άρθρα, ώστε να έχεις ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη ενημέρωση

 να δεις αναλυτικά τους go4more πόντους που συγκεντρώνεις από τις καθημερινές σου αγορές και τραπεζικές συναλλαγές καθώς και το πότε λήγουν

 να ενημερωθείς για την αντιστοιχία των πόντων σου σε ευρώ

Πώς συλλέγω πόντους;

Με το go4more η συλλογή πόντων είναι απλή. Αρκεί να εγγραφεί κάποιος στο πρόγραμμα, έτσι ώστε να συλλέγει αυτόματα πόντους με τις καθημερινές τραπεζικές του συναλλαγές, αλλά και τις αγορές του με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Έτσι, μπορεί κάποιος να κερδίσει πόντους εξοφλώντας λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου, στέλνοντας ένα έμβασμα μέσω i-bank, ανανεώνοντας την ασφάλιση του αυτοκίνητου του, πληρώνοντας τη δόση του δανείου του ή απλά επειδή διατηρεί υπόλοιπο στον καταθετικό του λογαριασμό. Όσο περισσότερες συναλλαγές και αγορές πραγματοποιεί κάποιος, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζει.

Μοναδικές προσφορές

Επιπλέον όσοι πραγματοποιούν συναλλαγές με τις κάρτες τις Εθνικής Τράπεζας μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές. Για παράδειγμα έως τις 20 Μαρτίου οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα go4more, μπορούν να κερδίσουν το 5% της αξίας των συναλλαγών τους για καύσιμα κίνησης και πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ σε go4more πόντους. Η επιβράβευση σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ σε όλη σε όλη την Ελλάδα, που ξεπερνούν τα 600.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.