ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης.Δεν ήξεραν οι γονείς του ότι ήταν στο τρένο

1 min read

Μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών είναι και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Υπάτου Ιορδάνης Αδαμάκης, επιβεβαιώθηκε πως βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Το γεγονός έκανε γνωστό η πρώην ομάδα του, ο Θεσπρωτός μέσα από ανακοίνωσή του. Η οικογένειά του κλήθηκε στη Λάρισα για την αναγνώριση της σορού του στο Γενικό Νοσοκομείο, χωρίς να γνωρίζει ότι ο άτυχος νεαρός επέβαινε στο μοιραίο τρένο.

Ο ΑΟ Υπάτου είχε εκδώσει νωρίτερα ανακοίνωση αναφέροντας ότι αγνοούταν η τύχη του:

«Ζούμε πολύ δύσκολες στιγμές! Στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών 44 άνθρωποι οι περισσότεροι νέα παιδιά , έχασαν τη ζωή τους. Συμπαραστεκόμαστε στον πόνο των οικογενειών τους και συμμετέχουμε νοερά στο βαρύ πένθος!

Μεταξύ των αγνοουμένων ως αυτή την ώρα βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ!

Από τις πρώτες στιγμές, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους οικείους του με σεβασμό στην αγωνία τους και προσευχόμαστε γι αυτόν!»

Η ανακοίνωση του Θεσπρωτού:

«Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.
Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.

Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Καλό παράδεισο!»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.