ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μετακινήσεις στα δελτία των σταθμών – Πρόσωπα έρχονται, πρόσωπα φεύγουν

1 min read

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, υπάρχει έντονη κινητικότητα στα κανάλια, τόσο στο κομμάτι των μεταγραφών όσο και σε εκείνο του νέου προγράμματος. Μεγάλη βαρύτητα φαίνεται ότι θα δοθεί από όλους στα δελτία ειδήσεων, με κάποιες ανακατατάξεις να έχουν ήδη αποφασισθεί.

Συγκεκριμένα, μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση, το MEGA ενημέρωσε για την ενίσχυση του ειδησεογραφικού τομέα με την Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία αποχώρησε από το STAR. «To MEGA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου , η οποία με την παρουσία της θα ενισχύσει τον ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού. Καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Λίγη ώρα πριν, το κανάλι της Κηφισιάς επίσης με ανακοίνωση είχε αναφέρει: «Το Star ανακοινώνει τη λήξη, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου από 1η Σεπτεμβρίου. Την ευχαριστεί για τη γόνιμη παρουσία της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Παράλληλα, στο STAR προστέθηκε ο έμπειρος δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στον ALPHA. «Ο Σπύρος Λάμπρου θα ενισχύσει τους τομείς του ελεύθερου και κοινωνικού ρεπορτάζ, στους οποίους το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα. Παράλληλα, θα παρουσιάζει τα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου», έλεγε η ανακοίνωση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.