ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μεταγραφή – βόμβα ταράζει τα νερά στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

1 min read

Μεγάλη κίνηση είναι στα σκαριά από το κανάλιOpen, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη στο οποίο αναμένεται να επιστρέψει τηλεοπτικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια απέχει εδώ και έναν χρόνο περίπου από τις τηλεοπτικές οθόνες, όμως φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να κάνει δυναμικό comeback μέσα από τη συχνότητα του Open. Και μάλιστα σε ρόλο-έκπληξη…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχτηκε πρόταση, όπως έχει αποκαλύψει το της «Νέας Σελίδας» για να συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στο «Just the 2 of Us» που θα ξεκινήσει μέσα στον Φεβρουάριο στο σταθμό του Ιβάν Σαββίδη.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα». Το μουσικό show το οποίο θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με πολύ γνωστά ονόματα να λαμβάνουν μέρος ως διαγωνιζόμενοι.

Αυτή είναι ουσιαστικά η δεύτερη φορά που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα λάβει μέρος σε ριάλιτι, αφού πριν από δύο χρόνια είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor. Στο Just the 2 of Us θα συμμετέχουν συνολικά 13 ζευγάρια. Ανάμεσα στους celebrities που έχουν αποδεχτεί την πρόταση του Νίκου Κοκλώνη είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Ετεοκλής Παύλου και η Άννα Μαρία Βέλη. 

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

Άκης Πετρετζίκης: Νέο «χτύπημα» με τον γνωστό σεφ στον Alpha

Open: «Χυλόπιτα» από πασίγνωστο πρόσωπο στο κανάλι Σαββίδη

Το Open Beyond ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη έχει υψηλούς στόχους και θέλει να ανεβεί και άλλο στα νούμερα τηλεθέασης.

«Χυλόπιτα» από Θεοφάνους

Το «Just the two of us» του Νίκου Κοκλώνη κάνει προτάσεις σε ονόματα φωτιά, όμως αρνητική ήταν η απάντηση του Γιώργου Θεοφάνους στην πρόταση του OPEN να καθίσει στην κριτική επιτροπή του «Just the two of us», ελέω Άντζελας Δημητρίου, όπως γράφει το tvnea.com.

Και δεν είναι ο μόνος, καθώς πάρα πολλά ονόματα πρώτης γραμμής έχουν πει «όχι» τόσο για την κριτική επιτροπή, όσο και για το διαγωνιστικό μέρος , εξαιτίας της παρουσίας της λαϊκής τραγουδίστριας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.