Μετά τον Πειραιά-Θεσσαλονίκη: Ξεπουλάνε άλλα 10 λιμάνια. Πρώτα στη λίστα Αλεξανδρούπολη και Καβάλα

Newskamatero

Όλα τα κρίσιμα και στρατηγικά για την οικονομία και την ασφάλεια της χώρας λιμάνια της βγαίνουν στο σφυρί, στο πλαίσιο της γενικής εκποίησης χώρας από την κυβέρνηση.

Μετά την εγκληματική πώληση των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης ανοίγει ο δρόμος για την εκχώρηση άλλων δέκα λιμανιών (Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πάτρας και Ραφήνας) σε ιδιώτες. Το σχετικό νομοσχέδιο έχει εισαχθεί προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Τα πρώτα που θα δοθούν για ξεπούλημα είναι τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Καβάλας.

Η Ελλάδα θα γίνει η μόνη χώρα στον κόσμο και μάλιστα με μεγάλη θαλάσσια παράδοση, η οποία θα έχει παραδώσει όλα τα λιμάνια της, μαζί και τα αεροδρόμια της, σε μια πολύ στρατηγική θαλάσσια περιοχή, σε ξένα πολυεθνικά και σε τρίτα κρατικά συμφέροντα.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Κλήρωση Λόττο [1993]: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []) push ({}); Στο δελτίο μπορούν να συμπληρωθούν: Απλές Στήλες ΛΟΤΤΟ, Πλήρη Συστήματα, Τυποποιημένα Συστήματα, Συστήματα Συνδυασμών, Τυχαία Επιλογή, Συνεχόμενες / Μελλοντικές κληρώσεις, Πλήθος συνεχόμενων αριθμών ΠΡΟΤΟ. Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Λόττο (1993) το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου που μοιράζει τουλάχιστον 832.000 ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. […]