ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Mετά την Ντούμα ακολουθούν Ντεράα, Γιαρμούκ & Ιντλίμπ: Εκδίωξη των Αμερικανών από το «Κουρδιστάν» αποφάσισε η Μόσχα

1 min read

Σημαντικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην Συρία καθώς υπάρχει έντονη κινητοποίηση στις εναπομείνασες εστίες συγκρούσεων πλην αυτής της Ιντλίμπ η οποία και θα διευθετηθεί βάση των σχεδίων του ρωσικού, του ιρανικού και του συριακού Επιτελείου, σε επόμενη φάση.

Την ίδια στιγμή η εμφάνιση της οργάνωσης “Popular Resistance in Eastern Region” στα μετόπισθεν των Αμερικανών με αντιαμερικανικό προσανατολισμό δίνει το στίγμα του τι θα ακολουθήσει στην βόρεια Συρία όπου υπάρχει αμερικανική παρουσία καθώς Μόσχα, Τεχεράνη και Άγκυρα έχουν αποφασίσει την εκδίωξη τους με κάθε μέσον.

Έτσι στο μέτωπο της ανατολικής Γούτα, στα χέρια της υποστηριζόμενης από το πρότερο καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, Jaysh al-Islam βρίσκονται πλέον μόλις… μιάμισυ πόλη συνολικής επιφάνειας 19 τ.χλμ στα περίχωρα της ανατολικής Δαμασκού.

Η πόλη της Douma, είναι το μεγαλύτερο προπύργιο της Jaysh al-Islam και για πρώτη φορά σε έξι χρόνια δέχεται απευθείας επίθεση από τα κυβερνητικά στρατεύματα τα οποία έχουν λάβει την εντολή να εξουδετερώσουν όλους τους ισλαμιστές μαχητές ανατολικά της πρωτεύουσας.

 


Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.