ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μετά το Σκοπιανό έρχεται η ανταλλαγή εδαφών Σερβίας-Κοσόβου: Οι ΗΠΑ πιέζουν την Πρίστινα να κάνουν το deal

1 min read



Αυτό που ενδιαφέρει την Ρωσία είναι να μην υπάρχουν εστίες κρίσεως εντός της Σερβίας και προωθούν ένα σχεδιασμό μιας ομογενοποιημένης χώρας, η οποία θα μεγαλώσει αρκετά.

Για αυτό και δεν θέλουν να σταματήσει η επέκτασή της μονάχα στην ανταλλαγή εδαφών με την Πρίστινα.

Θα ακολουθήσει και η Βοσνία. Ένα δυσλειτουργικό κράτος το οποίο σαν οντότητα ορίζεται μόνο από το  μουσουλμανικό του τμήμα. Όταν λέμε Βόσνιος, εννοούμε έναν μουσουλμάνο Σλάβο.

Οι Σέρβοι έχουν δική τους κρατική οντότητα και το ίδιο έχουν και οι Κροάτες.

Οι Σέρβοι θέλουν την ένωση με την Σερβία και οι Κροάτες με την Κροατία. Ίσως τελικά επιτραπεί και αυτή η «ανταλλαγή» εδαφών καθώς οι Αμερικανοί θέλουν «ήσυχα» και υπό τον έλεγχό τους Βαλκάνια.

Η Ουάσιγκτον,ανεξαρτήτως προέδρου, ουδέποτε έχει κρύψει τον σχεδιασμό της να μετατραπούν τα Σκόπια και το γειτονικό Κόσοβο σε ένα καθαρώς αμερικανικό στρατιωτικό έδαφος για την εξυπηρέτηση των σχεδίων της. Οι ΗΠΑ σε μια περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής ( 29χλμ) από τα αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής σύνορα Σκοπίων – Κοσόβου, έχουν δημιουργήσει την μεγαλύτερη σε έκταση στον κόσμο μέχρι στιγμής, αμερικανική βάση BONDSTEEL.

H κυβέρνηση Τραμπ, έχει αποφασίσει να «συμμαζέψει» τις διάσπαρτες αμερικανικές δυνάμεις στο πάλαι ποτέ δυτικοευρωπαϊκό έδαφος, κατάλοιπο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και επειδή πλέον οι δρόμοι των ΗΠΑ με την Γερμανία χωρίζουν.

Η Γερμανία στα «βουβά» συντάσσεται με την Μόσχα και όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν έχει καταλάβει πως έγινε υπερδύναμη η χώρα αυτή.

Με το φτηνό ρωσικό φυσικό αέριο και την ανεξαρτητοποίηση από τις ΗΠΑ.

Τα αμερικανικά σχέδια, θέλουν να μεταφέρουν μέρος του όγκου των αμερικανικών δυνάμεων, άμεσα στα Σκόπια και αργότερα στην BONDSTEEL του Κοσόβου.

Όλα αυτά θέλουν επίλυση με κάθε μέσον, μετά του Σκοπιανού και του ζητήματος του Κοσόβου. Αλλά επειδή εκεί μιλήσαν τα όπλα στο παρελθόν, η λύση πρέπει να είναι «win, win» κάτι που οι Σέρβοι θα μπορούν να αποδεχθούν.

 

pronews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.