ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μετά από 31 χρόνια αναγκάζονται λόγω καταγγελιών να κλείσουν (;) παράνομο τζαμί στο κέντρο του Πειραιά!

1 min read

Διαμαρτύρεται ο Ναϊμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της μουσουλμανικής ένωσης Ελλάδος και μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Μετά από καταγγελίες Ελλήνων της περιοχής αναγκάζονται οι αρχές να κλείσουν τζαμί που λειτουργούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ από το 1989, για 31 ολόκληρα χρόνια σε χώρο στην οδό Φίλωνος, στο κέντρο του Πειραιά!

Αλήθεια, έπρεπε να υπάρξει η καταγγελία των κατοίκων της περιοχής για να κλείσουν, εάν θα το κλείσουν τελικά, το τζαμί στην περιοχή; Δεν υπάρχουν ευθύνες όχι μόνον στις πολιτικές, αλλά και τις θρησκευτικές αρχές, που δεν κατήγγειλαν το γεγονός επί 31 ολόκληρα χρόνια;!… Και το θέμα δεν σταματάει εδώ, αφού με περισσό θράσος η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος εκφράζει την λύπη της για την ειδοποίηση που έλαβε, τονίζοντας: σε ανακοίνωσή της ότι πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους χώρους προσευχής στην πρωτεύουσα.

«Δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση με το υπουργείο προκειμένου να βρεθεί μια ικανοποιητική λύση για όλους, παρά διαταγή για άμεσο κλείσιμο. Ο χώρος που ονομάζεται Αλ Αντάλους (Ανδαλουσία) βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά από το 1989 και φιλοξενεί κατοίκους, επισκέπτες και τουρίστες του λιμανιού.»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.