ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μεντβέντεφ βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Ζελένσκι τον οποίο αποκάλεσε ναρκομανή αλλά και κατά του Μπάιντεν Τον αποκάλεσε «παππού με άνοια»

1 min read

Φανερά εξοργισμένος ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ με τις ΗΓΠΑ και την Ουκρανία μετά τις αναφορές ότι το Κίεβο θα ζητήσει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων του ΝΑΤΟ στο έδαφός της.

Ο Μεντβέντεφ είπε ότι σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει προληπτικό πυρηνικό κτύπημα  της Ρωσίας ενώ αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Ουκρανού προέδρου Β.Ζελένσκι τον οποίο αποκάλεσε ναρκομανή, αλλά και κατά του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν για το οποίο αποκάλεσε «παππού με άνοια» συμπληρώνοντας   ότι δεν θυμάται που έχει βάλει την βαλίτσα με τους κωδικούς των πυρηνικών.

Είπε πιο συγκριμένα ο Μεντβέντεφ:

«Μερικοί από τους πιο δραστήριους στο Κίεβο δημοσίευσαν μια αναφορά στον ναρκομανή πρόεδρό τους σχετικά με “την επανάληψη του πυρηνικού καθεστώτος της Ουκρανίας” με τη δυνατότητα τοποθέτησης και χρήσης ξένων (ΝΑΤΟ) πυρηνικών όπλων από την Ουκρανία.

Και τι;

Παραδίδουν  άρματα μάχης. Παραδίδουν  πυραύλους. Είναι έτοιμοι να παραδώσουν και αεροσκάφη.

Κοιτάξτε, και θα δώσουν και τα πυρηνικά τους όπλα.

Επιπλέον, ο Μπάιντεν μπορεί να μην θυμάται σε ποιον έδωσε τη βαλίτσα του με τους κωδικούς.

Και πώς πρέπει να απαντήσουν οι πολίτες μας σε αυτή την αποκαλυπτική ανοησία του γουρουνιού-Μπαντέρα;

Είναι πιθανό, πιθανώς με τη μορφή αίτησης για την άμεση και προληπτική χρήση των ρωσικών πυρηνικών όπλων σε περίπτωση που ένας παππούς με άνοια εξακολουθεί να παρουσιάζει τη βαλίτσα του σε έναν λάτρη της λευκής πούδρας.

Ή άθελά του να χάσει την βαλίτσα του στην  επόμενη επίσκεψή του στο Κίεβο».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.