ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μεντβέντεφ ο Μπάιντεν έλαβε εγγυήσεις ασφαλείας πριν ταξιδέψει στο Κίεβο

1 min read

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας δεν διευκρίνισε ποιος έδωσε αυτές τις εγγυήσεις στον Αμερικανό ηγέτη

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έλαβε εγγυήσεις για την ασφάλειά του πριν από το ταξίδι του στην Ουκρανία. Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, χωρίς να διευκρινίσει ποιος έδωσε στον Αμερικανό ηγέτη αυτές τις εγγυήσεις

Ο Μπάιντεν, έχοντας λάβει προηγουμένως εγγυήσεις ασφάλειας, πήγε τελικά στο Κίεβο. Υποσχέθηκε πολλά όπλα και ορκίστηκε πίστη στο νεοναζιστικό καθεστώς μέχρι τον τάφο”, έγραψε ο Μεντβέντεφ στο κανάλι Telegram τη Δευτέρα. “Και, φυσικά , υπήρξαν αμοιβαία ξόρκια για τη νίκη που θα ερχόταν με την παρουσία νέων όπλων και ενός θαρραλέου λαού».

Ο Μεντβέντεφ σημείωσε ότι οι δυτικές χώρες προμηθεύουν “αρκετά τακτικά” όπλα και χρήματα στο Κίεβο. «Σε τεράστιες ποσότητες, επιτρέποντας στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των χωρών του ΝΑΤΟ να κερδίσει χρήματα και να κλέψει όπλα για πώληση σε τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο», διευκρίνισε.

Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ο Μπάιντεν επισκέφθηκε το Κίεβο για να συναντηθεί με τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky και να εκφράσει την υποστήριξή του στο Κίεβο.

Όπως ανέφερε το Associated Press , επικαλούμενο τον Λευκό Οίκο, η Ουάσιγκτον, λίγο πριν την επίσκεψη του Μπάιντεν στην Ουκρανία, επικοινώνησε  με τη Μόσχα «για να αποφύγει καταστάσεις σύγκρουσης»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.