ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μενίδι: Τρόμος για τις αδέσποτες σφαίρες – Σοκάρει η καταγγελία κατοίκου

1 min read

Σοκαριστική είναι η καταγγελία κατοίκου στο Μενίδι για το φαινόμενο των άσκοπων πυροβολισμών. Όπως δήλωσε στο Mega οι αδέσποτες σφαίρες είναι καθημερινό φαινόμενο, ακόμη και έξω από σχολεία. Ο ίδιος βρήκε μια σφαίρα στο αυτοκίνητό του, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, όλα έγιναν νυχτερινές ώρες όταν ακούγονταν δεκάδες άσκοποι πυροβολισμοί. Πανικόβλητοι απομακρύνθηκαν από τα παράθυρα των σπιτιών τους οι κάτοικοι της γειτονιάς και το επόμενο πρωινό διαπίστωσε πως μια από τις σφαίρες είχε καταλήξει στο όχημα του.

«Κατεβαίνοντας να δω το αυτοκίνητο μου διαπίστωσα ότι το πίσω παράθυρο του πορτμπαγκάζ ήταν σπασμένο. Κοίταξα ότι είχε μια τρύπα και ένα μεγάλο σπάσιμο. Πηγαίνοντας στην εταιρεία να αντικαταστήσω το παράθυρο είδαμε το σημάδι και βρήκαμε την σφαίρα στο πορτμπαγκάζ. Το προηγούμενο βράδυ βέβαια ακούγαμε εδώ πέρα πυροβολισμούς λες και γινόταν πόλεμος.»

Στην περιοχή οι κάτοικοι ζουν με τον φόβο μήπως τους χτυπήσει κάποια αδέσποτη σφαίρα ενώ βολίδες έχουν βρεθεί ακόμη στα προαύλια των σχολείων με τις μνήμες από τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου να παραμένουν νωπές.

«Ανασφάλεια τεράστια. Δεν ήταν μόνο στο αυτοκίνητο μου και στο σχολείο των παιδιών μου πριν ένα χρόνο ο διευθυντής βρήκε βολίδα. Έχω δει σε φίλους σε γνωστούς σημάδια στα αυτοκίνητα από σκάγια.

»Την ημέρα που έσπασε το τζαμί στο αυτοκίνητο βγήκα με τον γιο μου να πάμε μια βόλτα να περπατήσουμε το απόγευμα και γινόταν πανικός. Πήρα την αστυνομία και τους λέω παιδιά δεν μπορούμε να βγούμε μια βόλτα από το σπίτι μας. Ήρθαν τα παιδιά, σταμάτησαν οι πυροβολισμοί και το βράδυ πάλι τα ίδια.»

Σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο Ζεφύρι συνελήφθησαν δυο άτομα για άσκοπους πυροβολισμούς. Μάλιστα είχαν φτάσει στο σημείο να ανεβάζουν βίντεο με τους πυροβολισμούς στον αέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα σπίτια των δυο συλληφθέντων που είχαν σαν πρότυπο των μεγαλύτερο διακινητή ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, βρέθηκαν περίπου 60 γραμμάρια κοκαΐνης.

Δημοσίευση στα Social Media