ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μενέντεζ Ηχηρό μήνυμα σε Ερντογάν: Απαράδεκτες οι συνεχείς απειλές κατά της Ελλάδας

1 min read

Ο Μπομπ Μενέντεζ έκανε τη δήλωση για τον Ερντογάν όχι απλώς ως γερουσιαστής των Δημοκρατικών, αλλά υπό την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

«Οι συνεχείς απειλές του Ερντογάν κατά της Ελλάδας είναι μια εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά για τον ηγέτη μιας χώρας του ΝΑΤΟ. Αυτοί οι παράλογοι εκφοβισμοί πρέπει να σταματήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπομπ Μενέντεζ στο μήνυμά του στο Twitter, από το λογαριασμό του ως πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Υστερία από τον Οκτάϊ, «το εννοούμε ότι θα έρθουμε νύχτα»

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στην Τουρκία, Φουάτ Οκτάι.Ο Τούρκος αντιπρόεδρος εμφανίστηκε οργισμένος για την επίσκεψη του στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σε απειλητικό τόνο, ο Φουάτ Οκτάι είπε: «Η Τουρκία δεν επιτρέπει τέτοιες φωτογραφίες και κάνει ό,τι πρέπει. Η Τουρκία δεν λέει λόγια του αέρα, όταν λέει ”θα έρθουμε ξαφνικά”, αν το πει θα το κάνει. Ειδικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν μιλάει στον βρόντο».

Ο Οκτάι δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος δέχθηκε στήριξη για την δικαστική δίωξή του από τον δήμαρχο Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.