ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

9 Μάι 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μέλη του ΔΣ του ΕΟΤ παραιτούνται για τις αναθέσεις στην Marketing Greece

1 min read

Τέσσερις παραιτήσεις μελών του ΔΣ του ΕΟΤ προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου Τουρισμού να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση της φετινής έκτακτης καμπάνιας του τουρισμού (για να αναδειχθεί η Ελλάδα ως Covid-free προορισμός), ύψους 32 εκατ. ευρώ, σε εταιρεία που σχετίζεται άμεσα με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εστίας», ο ναύαρχος ε.α Βασίλης Πολίτης, η Αγγελική Μητσολίδου, η Βαρβάρα Αυδή και η Χαρά Πασχαλίδου, μέλη του Δ.Σ του ΕΟΤ, πρόεδρος του οποίου είναι η Άντζελα Γκερέκου, τελούν υπό παραίτηση αιφνιδίως επειδή διαφώνησαν με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης στην εταιρεία Marketing Greece. Η συγκεκριμένη εταιρεία, όπως αναφέρει η εφημερίδα, εμφανίζεται ως μη κερδοσκοπική εταιρεία στην οποία συμμετέχουν παράγοντες του τουρισμού, ωστόσο φαίνεται πως ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο κορυφαίου στελέχους του ΣΕΤΕ.

Η αποκάλυψη έρχεται μια μόλις ημέρα πριν την συνέντευξη Τύπου – παρουσία του πρωθυπουργού – στην οποία θα ανακοινωθεί ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την προσέλκυση τουριστών, θα παρουσιαστεί η διαφημιστική καμπάνια (ΕΟΤ και 13 περιφέρειες) αλλά και μέτρα για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Δημοσίευση στα Social Media