ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μεγαλώνει η λίστα με τις Ελληνικές εταιρίες που προχωρούν στην πιστοποίηση ισλαμικού Χαλάλ σε Ελληνικά προϊόντα

1 min read

H μία εταιρεία μετά την άλλη αρχίζει και πιστοποιεί τα προϊόντα  τους με την σφραγίδα Χαλάλ αλλά και με το Εβραϊκό σύμβολο kosher Technical Konsultants. 

Στο φως της δημοσιότητας η λίστα με τις εταιρίες όπως Όλυμπος Λάρισα (χαλβάς), η Ήπειρος, η Μεβγάλ,  που προχωρούν στην πιστοποίηση Χαλάλ  και kosher Technical Konsultants.Δείτε παρακάτω τα επίσημα έγγραφα από ΣΕΒΕ:

Ουσιαστικά το Χαλάλ είναι η  ιεροτελεστική πρακτική που εφαρμόζεται κατά την διάρκεια της σφαγής του ζώου.

Δηλαδή ο  όρος «χαλάλ» είναι άγνωστη λέξη για τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων. Είναι αραβικός και σημαίνει κάτι το αποδεκτό σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, είτε πρόκειται για αντικείμενο, είτε για προϊόν, είτε για πράξη. Παρ’ όλα αυτά, είναι κάτι που ενδέχεται να αφορά τη διατροφή μας.

Άρα όταν το ζώο ξεψυχάει με έναν ιδιαίτερα βάρβαρο τρόπο, όπως επιβάλλει η θρησκεία τους, ο μουφτής κάνει επίκληση στον Αλλάχ με τα λόγια «Μπισμιλάχ Εραχμάν, Εραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ».

Το αποτέλεσμα είναι Ελληνες να καταναλώνουν ερήμην τους κρέατα όχι μόνο τελετουργικά σφαγμένα, αλλά και ευλογημένα από μουφτή!

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφέρει ότι η  γνωστή πτηνοτροφική εταιρεία Πίνδος  και η φέτα Ήπειρος  είχε προχωρήσει στην πιστοποίηση με την σφραγίδα Χαλάλ.

Μετά τον σάλο με την πιστοποίηση ισλαμικού Χαλάλ σε κοτόπουλα γνωστής ελληνικής εταιρείας – ΤΩΡΑ και φέτα με σφραγίδα Χαλάλ….

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.