ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μεγάλη φυτεία κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών στον Ταΰγετο Δυο συλλήψεις

1 min read

Μεγάλη φυτεία κάνναβης, μέσα στην οποία καλλιεργούνταν 640 δενδρύλλια, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, κατά την διάρκεια επιχείρησης σήμερα τα ξημερώματα σε δύσβατη δασική περιοχή στον Ταΰγετο.

Πηγή; ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς δύο αστυνομικοί, ενώ συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι φέρονται ως οι καλλιεργητές της φυτείας.

Μάλιστα, ο ένας εκ των συλληφθέντων, κατηγορείται ότι πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών.

Ειδικότερα, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχε συγκεντρώσει η Αστυνομία, πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα επιχείρηση, στην οποία άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., της Ασφαλείας Πατρών και τη συνδρομή του τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης.

Κατά την διάρκεια των ερευνών στον Ταΰγετο, οι αστυνομικοί εντόπισαν, σε δύσβατη δασική περιοχή, οργανωμένη φυτεία, όπου οι δύο συλληφθέντες καλλιεργούσαν , σύμφωνα με την Αστυνομία,

640 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφθανε τα δύο μέτρα.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, κατά την αστυνομική επιχείρηση, ο ένας από τους δράστες, λίγο πριν την σύλληψή του, πυροβόλησε με πιστόλι και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Σπάρτης, με τραύματα στο πόδι και τον ώμο.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί αφόπλισαν τον δράστη και κατάσχεσαν επιτόπου το πιστόλι που χρησιμοποίησε εναντίον τους, μια γεμιστήρα, καθώς και 13 φυσίγγια των 9mm.

Επίσης, κατά την διάρκεια των ερευνών τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια δύο ακόμα αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν και αυτοί στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Στο μεταξύ, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, η φυτεία εκτείνονταν σε τρία επίπεδα, με δύο εγκαταστάσεις αποξήρανσης, με μεγάλη δεξαμενή νερού, λάστιχα ποτίσματος και αρδευτικό σύστημα, που συνδεόταν με κοντινό ποτάμι.

Επιπλέον, οι καλλιεργητές είχαν εγκαταστήσει μέσα στην φυτεία δύο σκηνές με οικιακό εξοπλισμό, ενώ είχαν προμηθευτεί τρόφιμα, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.