ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Πλημμυρισμένα αυτοκίνητα από τη Μάνδρα πωλούνται σαν… «καινούργια»

1 min read

Τι σχέση μπορεί να έχει η μεγάλη πλημμύρα που βίωσε η Δυτική Αττική τον περασμένο Νοέμβριο, με το χώρο των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων; Και όμως έχει…

Βρεθήκαμε τυχαία σε ένα συνεργείο των Δυτικών Προαστίων, όπου είδαμε να γίνονται εργασίες πάνω σε αυτοκίνητο που ήταν σε εξαιρετικά κακή κατάσταση.

Από περιέργεια ρωτήσαμε τον υπεύθυνο γιατί το εν λόγω όχημα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση και η απάντηση που πήραμε αφορούσε μια νέα «μπίζνα» με μεγάλο κέρδος: «Aυτό το αυτοκίνητο είχε παρασυρθεί από την πλημμύρα στη Δυτική Αττική, αλλά ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να το φτιάξει. Πολλά από τα αυτοκίνητα που έπαθαν ζημιές αγοράστηκαν σε τιμές χώμα από ελεύθερους εμπόρους, τα επισκεύασαν με λίγα λεφτά και τώρα τα πουλάνε για μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση. Μετά από την πλημμύρα του Νοεμβρίου γύριζαν στην περιοχής της Μάνδρας μερίδα ελεύθερων εμπόρων ώστε να αγοράσουν τέτοια αυτοκίνητα σε χαμηλές τιμές».

Αμέσως μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι έμποροι έψαχναν να αγοράσουν οχήματα σε τιμές ακόμη και κάτω από τα 500 ευρώ. Σε δεύτερο χρόνο και αφού είχαν επιδιορθωθεί όλα τα απαραίτητα μέρη, το αυτοκίνητο ήταν/είναι έτοιμο να βγει προς πώληση σαν μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση.

Πηγή: newsauto.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.