ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μεγάλη εθνική υποχώρηση: Η Ελλάδα ακυρώνει το πρόγραμμα των γαλλικών φρεγατών

1 min read

Μέσα στα σχέδια της “ειρηνικής” διευθέτησης των ελληνοτουρκικών σχέσεων με τις ευλογίες ΗΠΑ και Γερμανίας, φαίνεται πως αποφάσισαν ότι δεν χρειάζεται η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεών μας, ζήτημα κρίσιμο και επείγον σε αυτό βεβαίως οπωσδήποτε συμμετοχή έχει και η πολιτική των μνημονίων που συνεχίζεται και η οικονομική κρίση. 

Η είδηση είναι ανησυχητική και λέει ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί πλέον συμμετοχή στο πρόγραμμα για τις γαλλικές φρεγάτες Belharra σύμφωνα με δημοσίευμα της La Tribune, σημειώνοντας πως “οι φρεγάτες βυθίστηκαν στην Ελλάδα”.

“Όπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες, η Αθήνα αρνήθηκε εν τέλει την αγορά των γαλλικών φρεγατών. “Η Ελλάδα δεν επιθυμεί πλέον να υπογράψει ούτε τη διακυβερνητική συμφωνία ή αργότερα τη σύμβαση για την πώληση των δύο φρεγατών οπλισμένων με ναυτικούς πυραύλους Scalp για 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Το ποσό της σύμβασης περιλαμβάνει το κόστος ανάπτυξης των φρεγατών και των πυραύλων καθώς και το κόστος εγκατάστασης επιπλέον εξοπλισμού”, σημειώνει η La Tribune.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.