ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μεγάλες απώλειες υπέστησαν οι Ουκρανοί Ρωσική «καταιγίδα» με drone-καμικάζι κατά ουκρανικής αεράμυνας: Κατέστρεψαν 5 συστήματα S-300, 1 Buk-M1 και 1 γερμανικό Gepard

1 min read

Μεγάλες απώλειες υπέστησαν οι Ουκρανοί στις 26 Απριλίου, καθώς ο ρωσικός Στρατός κατάφερε να καταστρέψει 5 ουκρανικούς εκτοξευτές S-300, ένα BuK (αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μέσου βεληνεκούς) και ένα Gerard (αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς), γερμανικής προέλευσης. 

Με αυτά τα χτυπήματα οι Ρώσοι προκάλεσαν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες στο δίκτυο αεράμυνας της Ουκρανίας,

Όλες αυτές οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από μη επανδρωμένα αεροσκάφη καμικάζι, εκ των οποίων το ένα ήταν το Shahed-136 (γνωστό και ως Geran-2) και τα υπόλοιπα ήταν UAV Lancet.

Αναλυτές σημείωσαν ότι τα προαναφερθέντα S-300 πιθανότατα βρίσκονταν κοντά στην πρώτη γραμμή του μετώπου, λόγω της αυξανόμενης χρήσης από τη Ρωσία βομβών υψηλής ακρίβειας, οι οποίες είναι σε θέση να πλήξουν στόχους από απόσταση μεταξύ 30 και 60 χιλιομέτρων.

Προκειμένου να υπερασπιστούν αποτελεσματικά στόχους στη γραμμή του μετώπου, οι ουκρανικές αεροπορικές άμυνες πρέπει να τοποθετηθούν σε απόσταση εντός 30 χλμ. από τη γραμμή του μετώπου (και ιδανικά, ακόμη πιο κοντά από 30 χλμ.). Αυτό τις θέτει σε μεγάλη εμβέλεια από τα ρωσικά αναγνωριστικά UAV και τα UAV καμικάζι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.