ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με Παπαλουκά και Διαμαντίδη το νέο σποτ για τους εμβολιασμούς «Βάλτο αγόρι μου» ΒΙΝΤΕΟ

1 min read

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο σπότ για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Σε αυτό πρωταγωνιστούν ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.


Οι δύο παλαίμαχοι αθλητές του μπάσκετ και μέλη της «χρυσής» Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στη Σερβία (2005) εμφανίζονται στην αρχή με μάσκα στο νέο σποτ.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο σποτ είχε πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τη Μάρω Κοντού. Διαμαντίδης και Παπαλουκάς κάθονται σε δύο πολυθρόνες, οι οποίες είναι τοποθετημένες μέσα σε κλειστό γυμναστήριο, και μιλούν για τη δύσκολη μάχη που συνεχίζεται κόντρα στον ιό. «Το παιχνίδι κρατά 40 λεπτά» λέει ο Θοδωρής Παπαλουκάς, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να συμπληρώνει: «Στα δύσκολα, όλα κρίνονται στο τέλος». Την ώρα που μιλούν, παρουσιάζονται εικόνες από το «έπος» στη Σερβία, όταν η Εθνική Ελλάδος πέταξε έξω τη Γαλλία στην ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Ειδικότερα, προβάλλονται εικόνες από τον ημιτελικό κόντρα στην ομάδα του Τόνι Πάρκερ και της παρέας του, όταν η Ελλάδα έκανε την απίστευτη ανατροπή, γυρνώντας ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι. Με τους περισσότερους να την έχουν ξεγράψει και να έχουν κλείσει την τηλεόραση, οι παίκτες της Εθνικής τα κατάφεραν, στέλνοντας στον 7ο ουρανό τους φιλάθλους. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν αυτός που σφράγισε με τρίποντο τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό, όπου η Ελλάδα σήκωσε την κούπα κόντρα στη Γερμανία του Ντιρκ Νοβίτσκι.

«Μπορεί να τα έχεις κάνει όλα σωστά, αλλά είναι το τελευταίο ένα που μετράει» εξηγεί ο Παπαλουκάς. «Αυτό είναι το μπάσκετ και δεν διαφέρει καθόλου από τη ζωή» αναφέρει από τη μεριά του ο Διαμαντίδης.

Το νέο σποτ για τον εμβολιασμό έχει Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά – Το μήνυμά τους στους πολίτες

«Τώρα που ο δύσκολος αγώνας με την πανδημία πάει προς τη λήξη του, η μπάλα βρίσκεται στα χέρια όλων μας» τονίζουν οι δύο παλαίμαχοι αθλητές.

«Είμαστε κουρασμένοι, αλλά ξέρουμε να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Και αν δείξουμε τη δύναμή μας, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη βάλουμε το τελευταίο σουτ που δίνει τη μεγάλη νίκη» προσθέτουν, ενώ ακολουθεί η περιγραφή του Δημήτρη Σκουντή πριν από το θρυλικό τρίποντο του Διαμαντίδη.

«Βάλτη (μάσκα) αγόρι μου» καταλήγει ο Θοδωρής Παπαλουκάς, την ώρα που αποχωρεί από την αίθουσα μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Άκης Σκέρτσος – Εμβολιασμοί: Το «ευχαριστώ» σε Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά για το νέο σποτ

Στην ανάρτηση που έκανε ο Άκης Σκέρτσος στο Facebook με το νέο σποτ, γράφει: «Στα δύσκολα όλα κρίνονται στο τέλος. Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας καθώς προχωράει ο εμβολιασμός μέχρι να χτίσουμε την ανοσία του πληθυσμού».

Και προσθέτει: «Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Θοδωρή Παπαλουκά για τη συμμετοχή τους στο σποτ και για να μην ξεχνιόμαστε… «Βάλτη (μάσκα) αγόρι μου».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.