ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με φουλ επίθεση η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ

1 min read

Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στη Super League 1 θέλει η ΑΕΚ που φιλοξενεί το απόγευμα (19:30) τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική.

ΠΗΓΗ: filathlos

ΗΈνωση προέρχεται από καλές εμφανίσεις απέναντι σε ΠΑΣ και Λέστερ, αλλά μόνο στα Γιάννενα επιβραβεύτηκε με νίκη.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα παρατάξει απόψε μια άκρως επιθετική διάταξη σε σχηματισμό 4-2-3-1 ή 4-3-3. Ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, ενώ η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσιάρου και Λόπες.

Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ θα είναι στα χαφ, ενώ πίσω από τον Ανσαριφάρντ θα βρίσκονται από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μαχαίρας, Μάνταλος και Τάνκοβιτς.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, αντί του Ανσαριφάρντ να πάρει θέση βασικού ο Ολιβέιρα και αντί του Μαχαίρα ο Λιβάγια.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά τις 18 Δεκεμβρίου του 2020 είναι ο Γαλανόπουλος που ίσως πάρει κάποια λεπτά ως αλλαγή.

Εκτός έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία και Αλμπάνης.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, βρίσκεται στην Αθήνα δίχως δέκα ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα, τους Νέιρα, Σολίς, Βούρο, Γιαννούλη, Σαρδινέρο, Σόουζα, Σελίμοβιτς, Ναμπί, Βαζ και Τσιλιανίδη.

Ο Γιώργος Σίμος αναμένεται να επιλέξει σχήμα 4-2-3-1. Ο Βάτερμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά θα παίξει ο Ουές, αριστερά ο Κοροβέσης και στο κέντρο ο Βαφέας με τον Διαμαντή.

Στον κέντρο σε ρόλο αμυντικών χαφ θα είναι οι Μεγιάδο και Σακόρ. Μοναδικός προωθημένος ο Γιάννου και πίσω του σε τριάδα θα βρίσκονται οι Γρίβας, Μπαλογιάννης και Στάρτζεον.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Μίγγος, Σουρνάκης

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.