ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με άλλη άμυνα η ΑΕΚ κόντρα στη Λέστερ

1 min read

Η ΑΕΚ πήγε πολύ καλά με τετράδα στην άμυνα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» την Κυριακή, αλλά φαίνεται ότι ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει Λέστερ δεν θα κρατήσει αυτό τον σχηματισμό.

ΠΗΓΗ: filathlos

ΟΙταλός τεχνικός φοβάται, όπως είναι λογικό, περισσότερο την αγγλική ομάδα και προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 3-5-2 για τον αγώνα της Πέμπτης (29/10, 19:55) στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να βοηθήσει την τριάδα των Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ και Μάνταλου, απελευθερώνοντάς την από έξτρα πίεση και τρεξίματα.

Γι’ αυτό υπάρχει η σκέψη να επιλέξει τρία στόπερ και δύο μπακ-χαφ με πολλά τρεξίματα που θα βοηθήσουν και στην άμυνα, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι ο Καρέρα θα επιλέξει, ελλείψει του Τσιγκρίνσκι, τους Χνιντ, Νεντελτσιάρου και Σβάρνα στην τριάδα, με τους Μπακάκη και Ινσούα να έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν τη θέση στις δύο πλευρές.

Από εκεί και πέρα, στο επιθετικό κομμάτι ο Ανσαριφάρντ σίγουρα έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Ολιβέιρα, ενώ είναι πιθανό ο παρτενέρ του να είναι ο Λιβάγια.

Φυσικά κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Τσιντώτας

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.