ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με τρεις σφαίρες δολοφόνησαν τον φαρμακοποιό στο Ψυχικό – Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

1 min read

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας του 57χρονου φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό. Ωστόσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θεωρούν πιθανότερο το σενάριο, η δολοφονία να έχει ως αιτία το ξεκαθάρισμα προσωπικών ή οικονομικών διαφορών.

Τραπεζικούς λογαριασμούς, οικονομικές δοσοληψίες και κάθε είδους εισροές και εκροές χρημάτων θα αρχίσουν να ερευνούν οι Αρχές, που ψάχνουν στις οικονομικές διαφορές το κίνητρο του δράστη της δολοφονίας. Παρά το γεγονός ότι για τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αποκλείσουν οποιαδήποτε σενάριο, οι προσωπικές διαφορές με οικονομική διάσταση είναι το επικρατέστερο ενδεχόμενο.

Χθες η σύζυγος του θύματος έδωσε μια πρώτη κατάθεση, στην οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε  ότι ο σύζυγός της δεν δεχόταν απειλές.

Δεν ήταν επίσης σε θέση να προσδιορίσει το πιθανό κίνητρο του φόνου. Ωστόσο οι επόμενες καταθέσεις που θα δώσει καθώς και αυτές άλλων μαρτύρων ενδεχομένως να ρίξουν φως στη σκοτεινή υπόθεση.

Ο άτυχος φαρμακοποιός πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα το πρωί του Σαββάτου στο Νέο Ψυχικό, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

O δράστης πλησίασε το αυτοκίνητο ενώ αυτό ανέβαινε τη ράμπα του γκαράζ, άνοιξε την πόρτα και πυροβόλησε σχεδόν εξ’ επαφής τον 57χρονο. Οι κινήσεις του και ο τρόπος που έδρασε προδίδουν μία ξεκάθαρα ανθρωποκτόνο πρόθεση, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Ο άγνωστος αμέσως μετά τους πυροβολισμούς έφυγε με τα πόδια, καθώς όλα δείχνουν ότι είχε σταθμεύσει κάπου πιο μακριά το αυτοκίνητο του ή τη μηχανή, με την οποία εξαφανίστηκε.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση