ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Οκτωβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με τους «Έλληνες» κατεβαίνει στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο Ηλίας Κασιδιάρης Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών

1 min read

Αν και εκκρεμεί ακόμα η απόφαση της Δικαιοσύνης για το εάν θα επιτραπεί ή όχι το κόμμα «Έλληνες» να κατέβει στις εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε πως δήλωσε κανονικά το κόμμα για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.
Στην ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών (κάτι που άλλωστε είχε προναγγείλει ο ίδιος ήδη από τις αρχές Απριλίου), πως πρόεδρος του κόμματος θα είναι ο ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης ενώ επισημαίνει ότι «εάν κάποιος δικαστικός παράγοντας δεν επιτρέψει την κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, θα διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια».

Η ανακοίνωση

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη.
Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας.
Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος.
Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια.
Στις 2 Μαΐου στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την Παρανομία, η Δημοκρατία (που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες) με την τυραννία του πολιτικού συστήματος.
Έχω χάσει ήδη 3,5 χρόνια της ζωής μου μέσα σε καθεστωτικές φυλακές, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.
Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Δικαστικής μάχης που έρχεται, να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: πως ο ανένδοτος αγώνας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Ελλάδα θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Ρυθμιστής

Η απόφαση της Δικαιοσύνης για το εάν θα επιτραπεί τελικά ή όχι στο κόμμα Έλληνες να κατέβει στις εκλογές της 21ης Μαΐου, θα διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό και τις ισορροπίες στην πολιτική σκηνή αλλά και την επόμενη ημέρα της κάλπης.
Εάν το Εθνικό Κόμμα Έλληνες καταφέρει να ξεπεράσει τον σκόπελο του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου που θα αποφασίσει εάν μπορεί να κατέλθει στις εκλογές και τελικά… λάβει ποσοστά μεταξύ 4% και 5,5% θα είναι όχι απλά έκπληξη αλλά και ρυθμιστής, αφού η 7κομματική Βουλή επί της ουσίας καθιστά σχεδόν αδύνατο, αν δεν μηδενίζει τις πιθανότητες της ΝΔ για αυτοδυναμία.

Πρόεδρος ο ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης

Σε ανακοίνωση του το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, αναφέρει ότι θα συμμετάσχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έπειτα από τα αλλεπάλληλα κυβερνητικά πραξικοπήματα εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Καθηγητής της ΣΣΕ, Ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Δήλωση του νέου Προέδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

«Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων.
Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία» αναφέρει στη δήλωση του ο κ.Χατζηλιάδης.

Ποιος είναι ο Δ. Χατζηλιάδης

Ο Δημήτριος Χατζηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι Ταξίαρχος εν αποστρατεία.
Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου.
Υπηρέτησε την Πατρίδα από πολλές θέσεις και δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη την χώρα.
Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα.
Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους και έχει λάβει Έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 Αιμοδοσίες, δείγμα της έντονης προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο.

Η διαδικασία

Υπενθυμίζεται πως έως σήμερα 26 Απριλίου τα μεσάνυχτα, τα κόμματα είναι υποχρεωμένα να δηλώσουν στον Άρειο Πάγο το όνομα του συνδυασμού και το έμβλημα που θα τυπωθεί στα ψηφοδέλτια προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.
Εως τις 30 Απριλίου, δηλαδή εντός επτά ημερών από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, κάθε κόμμα καταρτίζει και υποβάλλει τους συνδυασμούς του και τα ψηφοδέλτια Επικρατείας στον Aρειο Πάγο.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.