ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με SMS στο 13033 τα ψώνια στα καταστήματα εποχιακών ειδών, τι κωδικό θα στέλνουμε για μετακίνηση

1 min read

Με διευρυμένο ωράριο ανοίγουν τη Δευτέρα 7/12 τα εποχιακά καταστήματα ενώ και σε αυτά, όπως στα σούπερ μάρκετ θα ισχύσει το sms στο 13033.

Με SMS στο 13033, θα μπορούν από τη Δευτέρα 7/12 οσοι επιθυμούν να μεταβούν τα εποχιακά καταστήματα, που ανοίγουν αυλαία.

Οπως αποκάλυψε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, ο κωδικός που θα στέλνουν οι πολίτες με sms στο 13033, είναι ο κωδικός 2, όπως και αυτός για τα σούπερ μάρκετ.

Όπως είπε ο υπουργός συνολικά θα λειτουργήσουν 110 καταστήματα: «η κυβέρνηση έλαβε την απόφαση να ανοίξει τα αμιγώς εποχικά καταστήματα. Αυτά και μόνο. Όχι γενικώς όλα τα καταστήματα που πουλάνε και χριστουγεννιάτικα είδη». Και συμπλήρωσε «αν πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο θα ανοίγαμε όλα τα καταστήματα που έχουν, μεταξύ άλλων, και εποχικά είδη. Ανοίγουμε αποκλειστικά αυτά που έχουν μόνο εποχικά είδη και πρέπει να δουλέψουν τώρα. Μιλάμε για ανθρώπους που αν δεν πουλήσουν αυτές τις ημέρες, θα ξαναπουλήσουν του χρόνου». Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε επίσης: «καταλαβαίνω ότι δυσαρεστώ τα άλλα καταστήματα που πουλούν εποχικά είδη, αλλά δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ανθρώπους στην οικονομική καταστροφή».

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Καταλαβαίνω ότι δυσαρεστώ τα άλλα καταστήματα που πουλούν εποχιακά ήδη, αλλά δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ανθρώπους στην οικονομική καταστροφή. Υπήρξε συζήτηση με τους επιστήμονες και τον κ. Τσιόδρα για το αν μπορούμε να πάρουμε αυτό το μικρό ρίσκο. Δε θα αφήσουμε κανέναν πίσω».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.