ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με περίστροφο εισέβαλε ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο! [εικόνες]

1 min read

Με περίστροφο εισέβαλε ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο! [εικόνες]

Απίστευτες εικόνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Στο 90′ του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ οι γηπεδούχοι σκόραραν αλλά με οφσάιντ, ο διαιτητής Κομίνης το ακύρωσε και αμέσως έκανε ντου στο γήπεδο με μπράβους του ο Ιβάν Σαββίδης! Μάλιστα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισέβαλε με περίστροφο!

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες των ανθρώπων της ΑΕΚ ο Ιβάν Σαββίδης έχει απειλήσει τον διαιτητή Κομίνη, όπως και παίκτες και ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Απίστευτα πράγματα στο γήπεδο της Τούμπας!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, είχε όπλο στο παντελόνι του, το οποίο μάλιστα ήταν σε περίοπτη θέση!

Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτίθεται φραστικά προς τον Κομίνη και ζήτησε με χαρακτηριστικές κινήσεις να αποχωρήσει η ομάδα του από το γήπεδο.
Ο αρχηγός των γηπεδούχων, Βιεϊρίνια, όμως αρνήθηκε να ακολουθήσει την εντολή του, κάνοντας χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλό του πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Του έκανε χειρονομίες να ηρεμήσει, όπως και σε συμπαίκτες του και σε όλους τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε όμως να σταματήσει τον τεχνικό διευθυντή, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έφτασε μέχρι τον Κομίνη φωνάζοντάς του «you are finished«.
Δείτε τη στιγμή που ο Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο:

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.