ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με παρενέργειες η Ρούλα Κορομηλά μετά την 3η δόση του εμβολίου Αναμνηστικό τελικά κυριολεκτικά

1 min read

΄Έντονες παρενέργειες έχει προκαλέσει η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού στην Ρούλα Κορομηλά. 

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την τρίτη δόση, καθώς πλέον έχει ανοίξει για τους άνω των 60 ετών και όπως η ίδια ενημέρωσε η ίδια μέσω Twitter, βρίσκεται πλέον στο κρεβάτι καθώς έχει υψηλό πυρετό που δεν πέφτει και μυϊκούς πόνους.

3η δόση εμβολίου και η καυτή «Αρμένικη βίζιτα» του πυρετού καλά κρατεί!!! Κατσικωμένος στα ψηλά, συμπράττει με τους μυϊκούς πόνους κ μαζί «μεγαλουργούν»! Αναμνηστικό, τελικά, for me κυριολεκτικά! ΟΚ! Δε μασάμε!» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά θέλοντας να στείλει παράλληλα μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Τι είπε η Μ.Θεοδωρίδου για την 3η δόση και τις παρενέργειες 

Η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, μίλησε για τις παρενέργειες που έχουν παρατηρηθεί μετά τον εμβολιασμό με τρίτη, αναμνηστική, δόση. 

Όπως η Μ.Θεοδωρίδου «η εκδήλωση που είναι συχνότερη, είναι η διόγκωση του μασχαλιαίου λεμφαδένα, όπου παρατηρείται στο 5%».

Παρόλα αυτά η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών υποστήριξε ότι «οι ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν οι συνήθεις απλές, όπως ο πόνος και η ερυθρότητα στο σημείο εμβολιασμού», ενώ οι παρενέργειες στη τρίτη δόση «είναι ηπιότερες από την πρώτη ή δεύτερη δόση».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.