ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Σεπτεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με νόμο Μητσοτάκη η Τράπεζα και Δικαιοσύνη “απαλλάξαν” θαλασσοδάνεια 1,2 δισεκατομμυρίων σε Εφοπλιστή φίλο του

1 min read

Με νόμο Μητσοτάκη παύει η δίωξη σε 36 στελέχη της Τράπεζας και του εφοπλιστή με κατηγορίες σε βαθμό κακούργηματος για απιστία κ ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για θαλασσοδανεια εκατομμυρίων ευρώ (συνολικά από όλες τις Τράπεζες 1,2 δισεκατομμύρια) επειδή η Τράπεζα “ξέχασε” να υποβάλλει την απαιτούμενη εκ του νόμου εγκληση.

Οπως μάθαμε από το sofokleousin (20/1) , ο εφοπλιστής, γνωρίζοντας προφανώς τον νόμο είχε σταματήσει να πληρώνει τα δάνεια του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φροντίζει πάντα για τους φίλους του. Έτσι έφερε νόμο που για να δικαστεί υπόθεση απιστίας, κατάχρησης, ξεπλύματος μαύρου χρήματος και γενικά θαλασσοδανείων πρέπει να προσφύγει η ίδια η Τράπεζα (κατ’ έγκληση), αλλιώς απαλλάσσονται.

Βέβαια αυτό ισχύει μόνο για τους φίλους του σημιτιστάν και του μητσοτακιστάν, γιατί με άλλο νόμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε την δυνατότητα στις Τράπεζες και τους Τραπεζίτες που έδωσαν τα θαλασσοδάνεια στους εφοπλιστές, να δημεύουν την α’πρώτη κατοικία, ακόμη και για 500 ευρώ, πετώντας οικογένειες στο δρόμο, και μάλιστα χωρίς να έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στην δικαιοσύνη!

Ετσι ενώ ο οικογενειάρχης πιέζεται από την Τράπεζα, να πληρώνει το δάνειο του με τα 534 ευρώ που το δίνει ο Μητσοτάκης για χαρτζιλίκι, οι εταιρείες του εφοπλιστή σταμάτησαν να πληρώνουν για τα δάνεια που είχαν πάρει, αφού για όλα φροντίζει ο Κυριάκος και η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Διαβάστε το ιστορικό στο sofokleousin

Δημοσίευση στα Social Media