ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με εξετάσεις θα ελληνοποιούν αλλοδαπούς οι «νεοπατριώτες» της ΝΔ

1 min read

Η αριστερά έφυγε (;) η βιομηχανία ελληνοποιήσεων συνεχίζεται. Με πανελλαδικές εξετάσεις στην γλώσσα, στην ιστορία και στους… θεσμούς θα χαρίζουν την ελληνική «ιθαγένεια» σε αλλογενείς!

«Μπαίνει τάξη στο ζήτημα της απονομής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αλλογενείς. Δεν γίνεται το σύστημα να έχει υποκειμενισμούς και να υπόκειται σε κινδύνους διαφθοράς. Οι πολίτες που θέλουν να γίνουν Έλληνες θα έχουν την δυνατότητα δύο φορές να συμμετέχουν σε πανελλαδικές εξετάσεις διασφαλισμένες για το αδιάβλητό τους όπου αν αποδεικνύουν καλή γνώση της γλώσσας, της ιστορίας και των θεσμών θα μπορούν να γίνονται Έλληνες» είπε σήμερα ο Τάκης Θεοδωρικάκος  μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Και η «ιθαγένεια» (η σωστή λέξη είναι Υπηκοότητα) συνοδεύεται επίσης από το δικαίωμα στην εργασία, στην ασφάλιση, στην περίθαλψη και βεβαίως από το δικαίωμα… ψήφου! Με τον τρόπο αυτό, προχωρά το σχέδιο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού με τους νέους «Έλληνες» από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, την Σομαλία και την Ινδία που θα ψηφίζουν μάλιστα και την κυβέρνηση της αρεσκείας τους.

Τα περιμένατε αυτά από τους «νεοπατριώτες»; ΕΜΕΙΣ ΝΑΙ! Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από αυτό! Αλίμονο σε όσους ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και περιμένουν τις… απελάσεις του Μηταράκη!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.