ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με drones θα ελέγχουν τους «φυλακισμένους» Έλληνες την Πρωτομαγιά να μην «δραπετεύσουν

1 min read

Πάλι τα ίδια που ζήσαμε το Πάσχα θα ξαναζήσουμε και την Πρωτομαγιά αφού θα απαγορευτεί κάθε μετακίνηση και τα πρόστιμα θα διπλασιαστούν.

Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με 3.000 αστυνομικούς, 150 περιπολίες, drones και …συστάσεις από μεγάφωνα, περιλαμβάνει το πλαίσιο ελέγχου του τριημέρου, ενώ επανέρχεται το τσουχτερό πρόστιμο των 300 ευρώ και η αφαίρεση πινακίδων για όσους αποπειραθούν να εκδράμουν.

O Έλληνας έχει γίνει «running man» στην ίδια του την χώρα. Πολίτες βγαίνουν στα «μουλωχτά» από τα σπίτια τους για να «ξεκλέψουν» λίγα βήματα «ελευθερίας».

Μοιάζει πλέον σαν ταινία δυστοπικού σεναρίου.

To σχέδιο θα περιλαμβάνει ακόμη σκλήρυνση των ελέγχων και μπλόκα πάντου, με έμφαση σε διόδια, εθνικές οδούς και μεγάλους οδικούς άξονες. Πειραιάς και παραλιακό μέτωπο Αττικής ξαναμπαίνουν εμφατικά στο στόχαστρο των αρχών.

«Ενδεχομένως ο Έλληνας πήρε το λάθος μήνυμα, γιατί η κίνηση είναι αυξημένη παρά τα μέτρα» σχολίασε ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του σταθμού σε σχέση με τα μέτρα του τριημέρου.

Μάλιστα, ενδεχομένως ο Έλληνας να θέλει να βγει από το «χρυσό κλουβί» του, 75% των πολιτών στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Καπα Research είπαν πως είναι έτοιμοι να βγουν από τα σπίτια τους γιατί απλούστατα έχουν «λαλήσει».

Σημειώνεται ότι πλέον το καλοκαίρι και ο καλός καιρός έρχονται. Φυσικά η «κλεισούρα» θα χτυπήσει στο «κεφάλι».

Η Πρωτομαγιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολη για τον Έλληνα απ΄ότι ήταν το Πάσχα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.