ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με Diamond Award διακρίθηκε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στα Superior Taste Awards 2022

1 min read

To 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, τα τελευταία 7 χρόνια λαμβάνει τη διάκριση των 3 αστεριών στα Superior Taste Awards, γεγονός που επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα και μοναδική γεύση του brand. Φέτος, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τιμήθηκε από την Επιτροπή του International Taste Institute με το βραβείο Diamond Award.
Συγκεκριμένα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ξεχώρισε φέτος ανάμεσα σε περισσότερα από 2.300 προϊόντα τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας ένα από τα 18 Diamond Taste Awards τα οποία απονεμήθηκαν παγκοσμίως. Η διάκριση αυτή πιστοποιεί  τα υψηλά standards του brand, τα οποία αποδεδειγμένα παραμένουν σταθερά με την πάροδο των χρόνων.
Η Κριτική Επιτροπή των Superior Taste Awards στη φετινή διοργάνωση αποτελείται από 198 καταξιωμένους σεφ και σομελιέ που προέρχονται από τις πιο διάσημες ευρωπαϊκές γαστρονομικές λέσχες και κατά την αξιολόγησή τους λαμβάνουν υπόψη τους 5 οργανοληπτικά κριτήρια όπως την πρώτη εντύπωση, την όψη, την οσμή, τη γεύση και την επίγευση.
Με περισσότερο από 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λαμβάνει κάθε χρόνο σημαντικές διακρίσεις που πιστοποιούν τους αυστηρούς ελέγχους και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας βάσει των οποίων παράγεται το προϊόν, χωρίς να υφίσταται επιπλέον επεξεργασία.

Πηγή .bankingnews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.