ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό – Τι σκέφτεται ο Μαρτίνς

1 min read

Ακόμα ένα παιχνίδι στην επαρχία περιμένει τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα (19:00) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Είναι γνωστό πως η ομάδα του Πειραιά δεν έχει να διεκδικήσει κάτι στα ματς που απομένουν, αλλά θέλει πολύ νίκες σε όλες τις αναμετρήσεις που έχει μπροστά της.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στάθηκε και σε αυτούς που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, επισημαίνοντας πως σκοπεύει να τους δώσει στα ματς που απομένουν. Προφανώς κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια των αγώνων και όχι από το ξεκίνημα.

Για το ματς του Αγρινίου δεν προκύπτει ότι θα κάνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Αναγκαστικά θα αλλάξει τον Κούτρη που έμεινε εκτός αποστολής και στη θέση του θα παίξει ο Τσιμίκας. Πιθανότητες έχει και ο Χασάν για την κορυφή της επίθεσης αντί του Γκερέρο.

Αυτές είναι οι δύο αλλαγές που ενδέχεται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι ίδιοι. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν ξανά οι Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Φορτούνης και Μασούρας. Τουλάχιστον αυτή την πρόθεση φάνηκε πως έχει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Πηγή: filathlos.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.