ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Με 100 υγειονομικούς λιγότερους το Λαϊκό Νοσοκομείο – «Ψέμα οι αναπληρώσεις»

1 min read

Τραγική η κατάσταση στο νοσοκομείο

SOS εκπέμπουν τα νοσοκομεία ολόκληρης της χώρας τη στιγμή που η χώρα έχει μπει ήδη για τα καλά στο νέο κύμα της πανδημίας. 

Οι υποσχέσεις της Κυβέρνησης για αντικατάσταση των υγειονομικών τους οποίους έθεσε σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάστηκαν, έπεσαν στο κενό και αποδείχτηκαν ένα μεγάλο «ψέμα».

Τρανό παράδειγμα το Λαϊκό Νοσοκομείο στο οποίο κανένας από τους 62 υγειονομικούς που τέθηκαν σε αναστολή δεν αναπληρώθηκε, σύμφωνα με τις καταγγελίες του πρόεδρου των εργαζομένων Τάσου Αντωνόπουλου, ο οποίος απευθύνει έκκληση να γίνουν άμεσα αντικαταστάσεις. «Λείπουν 62 συνάδελφοι σε αναστολή. Ήταν ένα μεγάλο ψέμα ότι την επόμενη ημέρα θα αντικαθίστανται. Δεν έχει έρθει ούτε μία αντικατάσταση» τόνισε μιλώντας στο Open.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, στις αναστολές προστίθενται και 30 πρόωρες συνταξιοδοτήσεις: «100 άνθρωποι λιγότεροι. Περίπου το 10% της δυναμικότητας του νοσοκομείου απουσιάζει» δήλωσε καταγγέλοντας ότι οι εφημερίες είναι πλέον εφιαλτικές για το προσωπικό καθώς μία νοσηλεύτρια αντιστοιχεί σε 40 ασθενείς: «Θέλουμε χθες να αντικατασταθούν οι 100 εργαζόμενοι που λείπουν. Είμαστε εξουθενωμένοι. Είναι σαν να έχουμε τρέξει 3 μαραθώνιους με τα τρία κύματα και μας ζητάνε να τρέξουμε καινούργιο μαραθώνιο με τις ίδιες και λιγότερες δυνάμεις χωρίς να μας βοηθάει κανένας» τόνισε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.