Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες

Newskamatero

Θα επαναπροκηρυχθεί νέα διαδικασία με νέες προδιαγραφές

Ματαιώνεται στο παρόν στάδιο η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας ταυτοτήτων και λοιπών εγγράφων ασφαλείας, προκειμένου ο σχετικός διαγωνισμός να επαναπροκηρυχθεί με νέες προδιαγραφές, ώστε τα νέα έντυπα ταυτότητας να περιλαμβάνουν πέραν των στοιχείων ταυτότητας και όλα τα αναγκαία στοιχεία για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Με τη νέα αυτή ηλεκτρονική «κάρτα του πολίτη» η επικοινωνία και οι συναλλαγές με το δημόσιο, τις εθνικές και διεθνείς κρατικές Αρχές θα απλοποιηθούν σημαντικά. Οι πολίτες θα απολαμβάνουν, λόγω διαλειτουργικότητας, ασφαλείς, φιλικές και αξιόπιστες υπηρεσίες χωρίς περιττές, γραφειοκρατικές και χρονοβόρες διαδικασίες.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

ΑΣΕΠ: 120 προσλήψεις έως την Παρασκευή - Πώς θα κάνετε αίτηση

Δείτε τις ανοιχτές θέσεις για πρόσληψη στο Δημόσιο για τις οποίες η υποβολή των αιτήσεων λήγει την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουλίου. Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προκηρύξεις: 20 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Κορινθίων Ο Δήμος Κορινθίων ανακοινώνει την πρόσληψη 20 ατόμων με […]