ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μασονοδεξιά! Ο Χαρδαλιάς ζήτησε την άμεση δίωξη των… εγκληματιών Ιερέων που κοινώνησαν Χριστιανούς

1 min read

Αγαλλίασε η ψυχή του Στάλιν με τους ανελέητους χριστιανικούς διωγμούς του Μητσοτάκη 

Ο… cowboy Χαρδαλιάς ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Τσιάρα, να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση κατά των Θεοσεβούμενων Ιερέων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά που συνέβησαν σήμερα σε εκκλησίες στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα συνιστούν παράβαση των νόμων και των εντολών της Ιεράς Συνόδου και θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή πολιτών και τη δημόσια υγεία. Επικοινώνησα με τον υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να ζητήσει από τις εισαγγελικές Αρχές να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες».

Το πρώτο… εγκληματικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, με ιερέα να κοινωνεί πιστούς από την πίσω πόρτα του ναού. Την είδηση έδωσαν στο πανελλήνιο γνωστοί ρουφιάνοι του χώρου. 

Ακόμα ένα… εγκληματικό περιστατικό, μετά από αυτό στο Κουκάκι, Θείας Κοινωνίας σε εκκλησία παρατηρήθηκε σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, στην Κέρκυρα. Η λιτανεία του ιερού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος για πρώτη φορά θα γινόταν εντός του ναού κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως αναφέρει τοπικό Μέσο στην εκκλησία πέρα από τους ιερείς και τους ψάλτες υπήρχαν και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μητροπολίτης, ιερείς και πιστοί προχώρησαν στο… θανάσιμο ατόπημα της Θείας Κοινωνίας, παρά τις απαγορεύσεις.

Για όσους θα πουν τα τετριμμένα, ας κάνουν πρώτα τον κόπο να ψάξουν τι είναι η “κατάλυση” και το θαυμαστό γεγονός πως οι Ορθόδοξοι Ιερείς ως αγωγοί της Θείας Ευχαριστίας μεταλαμβάνουν όλη την Θεία Κοινωνία από το Ιερό δισκοπότηρο. Από ένα Ιερό δισκοπότηρο που μεταλαμβάνει φυματικούς, λεπρούς και όλους τους αρρώστους, αλλά ποτέ κανένας Ιερέας δεν έχει νοσήσει.

Ανεξαρτήτως όμως από την Πίστη του καθενός, αυτό που καταγράφεται είναι ο λυσσαλέος διωγμός των Χριστιανών επί Μητσοτάκη. Ένας διωγμός που δεν θα ξεχάσουν εύκολα οι Έλληνες…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.