ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Μας ντροπιάζουν στην κοινωνία – Δεν έχουν θέση στο Σώμα» ξεσπούν οι αστυνομικοί για το ξύλο στη Νέα Σμύρνη

1 min read

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εικόνες που είδαμε χθες στη πλατεία της Νέας Σμύρνης, εκεί που δυνάμεις ασφαλείας έκαναν έφοδο και ξεκίνησαν να χτυπούν πολίτες. 

Ανάμεσα σε αυτούς που αντιδρούν είναι και οι ίδιοι οι αστυνομικοί, οι οποίοι τονίζουν πως πρέπει να ληφθούν μέτρα, καθώς τέτοια σκηνικά «ντροπιάζουν τους αστυνομικούς». 

«Όσοι δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο τους, δεν έχουν θέση στο σώμα, δεν έχουν θέση στην Αστυνομία. Μας ντροπιάζουν στην κοινωνία, έχουμε παιδιά, οικογένειες, φίλους… Φτάνει. Αυτές οι εικόνες ντροπιάζουν τον αστυνομικό. Γυρνάμε δεκαετίες πίσω», δήλωσε ο Σπήλιος Κρικέτος, γ.γ. αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής για την απρόκλητη επίθεση κατά οικογενειών στην Νέα Σμύρνη.

Τα βίντεο από την Πλατεία της Νέας Σμύρνης με την επίθεση των αστυνομικών σε έναν νεαρό που τον είχαν περικυκλώσει για να τον προσάγουν, κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και πεδίο αντιπαράθεσης σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ο κ. Κρικέτος ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να λάβει άμεσα μέτρα.

«Δεν ξυλοκοπούμε τον κόσμο μέσα στις πλατείες, τα υπόλοιπα είναι για να κουβεντιάζουμε. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται είναι περιττά, καταδικαστέα και μας ντροπιάζουν» είπε ο κ. Κρικέτος και πρόσθεσε: «Αν η ηγεσία δεν πάρει μέτρα άμεσα θα έχουμε κι άλλα τέτοια περιστατικά με ανυπολόγιστες συνέπειες».

 «Για να τελειώνουμε, ο αστυνομικός υπερασπίζεται, στέκεται δίπλα στον πολίτη, δεν τον ξυλοκοπά. Αν θέλουν να συλλάβουν κάποιον, τον συλλαμβάνουν και τελειώνει εκεί», ξεκαθάρισε.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.