ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαρτυρούν χωρίς ξύλο οι Τούρκοι αυτό που φωνάζουμε! Η Τουρκία θέλει να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά του Αιγαίου για να τα καταλάβει

1 min read

Δεν έχουν τέλος οι Τουρκικές προκλήσεις! Τη Δευτέρα 30 Μαΐου φιλοκυβερνητική εφημερίδα δημοσίευσε δορυφορική φωτογραφία από μια στρατιωτική άσκηση στη Λέσβο και έλεγε ότι αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του νησιού, γιατί είναι στρατιωτικοποιημένο.

Παράλληλα, στο CNN TURK αναφέρεται ότι «η Ρόδος, η Χίος, η Σάμος και η Λέσβος πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθούν».

Ο στρατιωτικός αναλυτής Tζοσκούν Μπασμπούγ, είπε χαρακτηριστικά ότι «οι ΗΠΑ λένε πως εδώ δημιουργούν μια δομή του ΝΑΤΟ ή μήπως προσπαθούν να πολιορκήσουν την Τουρκία. Οι χάρτες τα δείχνουν όλα».

Και προσέθεσε: «Η Ρόδος, η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος είναι οι περιοχές που η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί περισσότερο. Ενώ οι συνθήκες λένε πως η Ελλάδα εδώ δεν μπορεί να κάνει ούτε οχυρωματικά έργα. Φυσικά ούτε να έχει και στρατό. Με ξεκάθαρο τρόπο εγκαθιστούν δυνάμεις και βασίζονται στο ΝΑΤΟ όπως τους παροτρύνουν οι ΗΠΑ.»

Πριν λίγο, ο Gürkan Hacır, αρθρογράφος της εφημερίδας Korkusuz, ”έγραψε στη στήλη του σήμερα ότι η Τουρκία μπορεί να κάνει μια κίνηση αφού η Ελλάδα εξοπλίσει τα νησιά.”

Αναλυτικά τι αναφέρει:

”Τώρα, ας διαβάσουμε προσεκτικά τη δήλωση που έκανε ο Τσαβούσογλου μόλις πριν από 2 ημέρες.

Τι λέει ο Τσαβούσογλου…

”Είμαστε εξαιρετικά σοβαροί. Δεν μπλοφάρουμε. Εάν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί με αυτό, θα προχωρήσουμε περαιτέρω.”

Και συνεχίζει ο το σχόλιό του ο Τούρκος δημοσιογράφος. ”Ποιο είναι το επόμενο στάδιο; Στρατιωτική επέμβαση στα νησιά; Μπορεί… όλα να συμβούν. Γιατί η Δύση δεν τήρησε τις συμφωνίες. Το ΝΑΤΟ είπε ”δεν θα επεκταθώ” και διευρύνθηκε. Η Ελλάδα είπε δεν στείλω στρατό στα νησιά και έστειλε.Τώρα… οι λογαριασμοί γίνονται ξανά από την αρχή.

Όλοι οι λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αλλάζουν. Η Ρωσία ανοίγει παλιά βιβλία… Η Κίνα ετοιμάζεται να τα ανοίξει”, αναφέρει ο δημοσιογράφος!

Δείτε χάρτες:

Gürkan Hacır: Turkey is getting ready to say stop - Picture: 1
Gürkan Hacır: Turkey is getting ready to say stop - Picture: 2
Gürkan Hacır: Turkey is getting ready to say stop - Picture: 4
Gürkan Hacır: Turkey is getting ready to say stop - Picture: 5

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.