ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαρτυρία για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός Μπάγερν Ηταν πόλεμος

1 min read

Πώς περιγράφει το «ντου» των χούλιγκαν ο επικεφαλής των ακαδημιών της Μπάγερν και γιατί οι νεαροί παίκτες των Βαυαρών δεν πήγαν στο ματς των ανδρών

Ησοκαριστική επίθεση των κουκουλοφόρων στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας νέων του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του (ποδοσφαιρικού) κόσμου δυσφημώντας την Ελλάδα. Μετά το «ντου» που έκαναν οι χούλιγκαν, ο διαιτητής υποχρεώθηκε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι, ενώ οπαδοί των Βαυαρών κατέληξαν στο νοσοκομείο. Θλιβερές και ντροπιαστικές εικόνες

Ο επικεφαλής των ακαδημιών της Μπάγερν, Χόλγκερ Σέιτζ, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για όσα σοκαριστικά βίωσε και τόνισε ότι, αν και είχε ζήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, όσα συνέβησαν στου Ρέντη ήταν… πόλεμος!

«Πριν από τέσσερα χρόνια είχα ζήσει κάτι ανάλογο σε ένα παιχνίδι της Κ19 στη Νυρεμβέργη. Βρισκόμασταν στο προπονητικό κέντρο και είχε γίνει εισβολή οπαδών. Ωστόσο, αυτό που έγινε σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν ακόμα πιο σκληρό και βίαιο. Βλέπαμε σοκαρισμένοι τους οπαδούς μας μέσα στα αίματα. Τους είχαν χτυπήσει. Ήταν πόλεμος» είναι τα λόγια του Σέιτζ.

«Χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα για να συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται. Κοιτάξαμε τριγύρω μας για να βεβαιωθούμε ότι όλα τα παιδιά ήταν καλά και ασφαλή. Και να τα πάρουμε μακριά γρήγορα» συμπλήρωσε το στέλεχος των ακαδημιών της Μπάγερν.

Μάλιστα εξήγησε και για ποιον λόγο η Κ19 της Μπάγερν δεν πήγε λίγο αργότερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι των ανδρών. «Ήταν πολύ πιο σημαντικό για εμάς να ηρεμήσουμε και να συζητήσουμε όλοι μαζί για όσα συνέβησαν» είπε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.