ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μάρτυρας του Ισλάμ ο Ιησούς, σύμφωνα με την παλαιστινιακή Φατάχ

1 min read

Μια σειρά από Παλαιστίνιους ηγέτες την εβδομάδα που μας πέρασε υποστήριξαν πως Ιησούς ήταν Αραβας, προσθέτοντας ότι υπήρξε ο πρώτος μάρτυρας του Ισλάμ (σαχίντ)

Ο Ιησούς δεν ήταν μόνο Παλαιστίνιος, αλλά και μάρτυρας του Ισλάμ, υποστήριξε την εβδομάδα που μας πέρασε ανώτατος αξιωματούχος της Φατάχ, σύμφωνα με την «Jerusalem Post».

Συγκεκριμένα, ο Tawfiq Tirawi, που ανήκει στα ηγετικά στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής της Φατάχ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στις 24 Δεκεμβρίου: «Έφτασαν τα ευλογημένα Χριστούγεννα. Αυτή την ημέρα γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός, ο Μεσσίας, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος Παλαιστίνιος μάρτυρας του Ισλάμ».

Σύμφωνα, μάλιστα, το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων (PMW), η αναφορά του Tawfiq Tirawi στον Ιησού δεν αποτελεί αποδοχή του χριστιανισμού ως κυρίαρχης και αληθινής θρησκείας. Αντίθετα, συνάδει με το πνεύμα των ιερών γραφών του Ισλάμ, που υποστηρίζουν πως ο Χριστός ήταν μουσουλμάνος.

Ο μουφτής Muhammad Hussein, κορυφαία θρησκευτική μορφή στην Παλαιστίνη, τόνισε: «Μιλάμε για μια ατελείωτη γραμμή διαδοχής προφητών: από τον Αδάμ μέχρι τον Μωάμεθ. Πρόκειται για έναν ατέρμονο κύκλο που αφορά τον μονοθεϊσμό και την αποστολή του Ισλάμ».

«Ολοι οι προφήτες πρέσβευαν την ίδια θρησκεία [Ισλάμ]. Ο Ιησούς γεννήθηκε σε αυτήν τη χώρα. Εζησε στην Παλαιστίνη. Είναι γνωστό πως γεννήθηκε στη Βηθλεέμ. Ηταν Παλαιστίνιος. Σεβόμαστε τον Ιησού, πιστεύουμε σε αυτόν, όπως πιστεύουμε στον Μωάμεθ».

Οι ισχυρισμοί πως ο Ιησούς ήταν Παλαιστίνιος επαναλήφθηκαν πολλές φορές τις προηγούμενες ημέρες. Στις 26 Δεκεμβρίου το μέλος της Φατάχ Muwaffaq Matar ανέφερε σε επίσημο έγγραφο της οργάνωσης: «Αν αξίζει κάποιος το βραβείο Νόμπελ, αυτός είναι ο Παλαιστίνιος Ιησούς Χριστός, γιος της Μαρίας», προσθέτοντας: «Ο Παλαιστίνιος Ιησούς ήταν μάρτυρας…».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.