ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαρτίνς: «Υποψήφια για τον τίτλο η ΑΕΚ – Τι γίνεται με Σεμέδο, Φορτούνη»

1 min read

Για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θέλει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να την αφήσει πίσω στη βαθμολογία, όπως τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova και για την κατάσταση των Σεμέδο, Φορτούνη και πότε υπολογίζει να τους βάλει ξανά στα πλάνα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Τα ντέρμπι αυτά είναι ιδιαίτερα για τις ομάδες, για την ταυτότητα των συλλόγων και για τους φιλάθλους. Για τις ομάδες όμως είναι ακόμα ένα παιχνίδι που δεν αξίζει τίποτα παραπάνω από 3 βαθμούς. Εμείς την ΑΕΚ φέτος τη βλέπουμε ως μία από τις συνδιεκδικήτριες του τίτλου. Είναι υποψήφια για τον τίτλο. Το παιχνίδι το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα. Κυρίως με το να κερδίσουμε αυτούς τους βαθμούς πετυχαίνουμε στο να απομακρυνθούμε από την ΑΕΚ».

Για τους τραυματίες: «Οι Κούντε και Καρμπόβνικ δεν θα είναι διαθέσιμοι. Όλοι οι άλλοι είναι καλά».

Για το πλάνο με Φορτούνη και Σεμέδο: «Είναι διαφορετικό το status με Φορτούνη και Σεμέδο. Ο Σεμέδο θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο. Σε πολύ λιγότερο διάστημα θα είναι έτοιμος να παίξει παιχνίδια. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος να παίξει. Ο Φορτούνης θα χρειαστεί καιρό. Ο Φορτούνης χρειάζεται πολύ καιρό ακόμα και το πλάνο μας δεν τον περιλαμβάνει τώρα».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.