ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαρτίνς: Σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη – Μπορούμε να ονειρευόμαστε!

1 min read

«Προσγειωμένος», χωρίς διάθεση για «μεγάλα λόγια» και υποσχέσεις, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής πρεμιέρας των ομίλων του Europa League με την Μπέτις ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να φτάσει αρκετά ψηλά, αρκεί να δουλέψει σκληρά και βήμα-βήμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο μοναδικός στόχος στο ματς με τους Ανδαλουσιάνους είναι η νίκη.

«Ο αντίπαλός μας διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι χωρίς καμία αμφιβολία για τη νίκη» είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε:

«Είναι πολύ σημαντικό ποια ομάδα θα έχει τον έλεγχο. Η Μπέτις διαθέτει παίκτες με εμπειρία, ποιότητα και ταχύτητα. Σαφώς και θα είναι επικίνδυνη, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να την αφήσουμε να πάρει τον έλεγχο.

Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις και ποιότητα σαν ομάδα. Πιστεύω πως το ματς θα είναι υψηλής ποιότητας και ισορροπημένο, τόσο εδώ όσο και στην Ισπανία, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή».

Για τη σημασία που θα έχει ένα νικηφόρο ξεκίνημα σε φάση ομίλων, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις με νίκη, ειδικά όταν παίζεις στην έδρα σου. Η ομάδα που θα τα καταφέρει θα βοηθηθεί πολύ, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά για τη συνέχεια.

Οι ομάδες έχουν κοινά χαρακτηριστικά και το ματς θα είναι ισορροπημένο. Πιστεύω πως η ομάδα που θα έχει περισσότερη υπομονή όταν δεν έχει την μπάλα θα έχει πλεονέκτημα».

Για το αν υπάρχει κόπωση σε κάποιους ποδοσφαιριστές και το αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές, ανέφερε: «Δεν θα γίνουν σημαντικές αλλαγές. Θα υπάρχουν κάποιες, γιατί υπάρχουν παίκτες με κάποια προβλήματα.

Θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε. Κάποιες μικρές αλλαγές θα υπάρξουν. Στο σύστημά μας δεν θα δείτε καμία αλλαγή. Έχουμε μια φιλοσοφία, αυτή ταιριάζει στην ομάδα μας και δεν θα την αλλάξουμε ποτέ. Οι αλλαγές θα έχουν να κάνουν μόνο με πρόσωπα».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Τουρέ και Τσιμίκα, που είπαν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει ακόμη και στον τελικό του Europa League, ο Μαρτίνς ήταν αρκετά «προσγειωμένος»: «Τα όνειρα χτίζονται βήμα-βήμα.

Η ομάδα έχει φιλοδοξία, όνειρα και δουλεύει πολύ. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε και χτίζουμε το όνειρό μας πέτρα-πέτρα, θα μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμη κι εκεί. Φυσικά δεν είμαστε φαβορί, αλλά μπορούμε να ονειρευόμαστε. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να περάσουμε τη φάση των ομίλων. Η Ελλάδα κατέκτησε το EURO 2004 και κανένας δεν το περίμενε».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.