ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

26 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Market Pass Η αντίδραση των πολιτών Αρκετά πια Δεν θέλουμε άλλη κοροϊδία» (βίντεο)

1 min read

Σε φιλοκυβερνητικό κανάλι είχαν την «έμπνευση» να κάνουν ένα ρεπορτάζ στον δρόμο για να «αφουγκραστούν» την γνώμη των πολιτών για το Market Pass.

«Δεν έκανα ακόμα», «όχι δε θα κάνω, κοροϊδία δεν είναι 33 ευρώ;», «κοίταξε κοροϊδία δε θέλω, αρκετά», ήταν οι απαντήσεις των τριών πρώτων πολιτών και το ρεπορτάζ κόπηκε άμεσα.

Σημειώνεται ότι πρόλαβαν να απαντήσουν δύο ηλικιωμένες κυρίες και μία κοπέλα.

Εν συνεχεία ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άκης Παυλόπουλος επιχείρησε να αλλάξει την κακή εικόνα που δημιουργήθηκε από το ρεπορτάζ για το market pass και ξεκίνησε μία συλλογιστική η οποία όμως δεν μπορεί να στηριχτεί σε… μαθηματικά δεδομένα.

«Κοίταξε 33 ευρώ το μήνα ακούγονται λίγα, αλλά αν σκεφτείς ότι είναι για ένα εξάμηνο μαζί με το καλάθι της νοικοκυράς (το οποίο έχει καταντήσει είδος ανέκδοτου) είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό»

Προφανώς, οι πολίτες δεν το βλέπουν έτσι…

Οι αυξήσεις που καταγράφονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν ξεπεράσει κατά μέσο όρο το 50% και έτσι το πολυδιαφημιζόμενο market pass, του οποίου η εφαρμογή «άνοιξε» σήμερα καθίσταται μία μεγάλη πολιτική «τρύπα στο νερό».

Στην κυβέρνηση όμως ελπίζουν πως με την κατάλληλη «επικοινωνιακή» διαχείριση λίγο πριν τις εκλογές θα ξεγελάσει τους πολίτες και τον πόνο τους για την ακρίβεια που τους έχει «βουλιάξει» σε απελπισία τα τελευταία δύο χρόνια.

Με λίγα λόγια οι αυξήσεις θα φτάνουν το 50% και το market pass θα επιστρέφει στον καταναλωτή ένα 10%!

Υπενθυμίζουμε πως το μηνιαίο όριο αγορών ανά νοικοκυριό, επί του οποίου λαμβάνει την ενίσχυση 10%, ανέρχεται σε 220 ευρώ για το μονομελές νοικοκυριό, αυξανόμενο κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού και έως 1.000 ευρώ αγορές.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.