ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαρκέλλα: Ο αδελφός της 10χρονης διεκδικεί την επιμέλειά της

1 min read

Aναπάντητα ερωτήματα γύρω από την εξαφάνιση του 10χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη

Παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Οι Αρχές φέρεται πως έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα που φέρεται να απήγαγε τη μικρή και είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό της. Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως, ερευνά και ευρύτερα, τόσο τον κοινωνικό περίγυρο του παιδιού όσο και τις συνθήκες της έως τώρα διαβίωσής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν στα χέρια του βίντεο που δείχνει τη 40χρονη γυναίκα που πήρε τη Μαρκέλλα το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο στο βίντεο δεν φαίνεται να έχει μαζί της το 10χρονο κορίτσι, αλλά να περιφέρεται κοντά στο σχολείο που φοιτά η μικρή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open η Μαρκέλλα την έχει αναγνωρίσει και οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό της. Η δράστις της απαγωγής φαίνεται ότι ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της μικρής, αφού ο τρόπος με τον οποίο την πλησίασε το μεσημέρι της Πέμπτης πρόδιδε οικειότητα.

Η εξιχνίαση της εξαφάνισης της Μαρκέλλας έχει μετατραπεί σε οικογενειακή υπόθεση. Ενδεικτικό είναι ότι η μητέρα της έχει δει μόλις δύο φορές τη 10χρονη στο νοσοκομείο και για περίπου δέκα λεπτά. Η Αστυνομία κρατά σε απόσταση τα μέλη της οικογένειας προκειμένου να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, φτάνοντας στην λύση του μυστηρίου. Σύμφωνα με τις αρχές οι έρευνες κατευθύνονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση ενώ ορισμένοι μάρτυρες του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί να καταθέσουν και δεύτερη φορά. Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής κατέθετε η μητέρα της και ο βιολογικός της πατέρας.

Ο αδελφός της Μαρκέλλας μιλά στην κάμερα του Open και τονίζει ότι όποιος και να είναι «να πάει και να κριθεί στη Δικαιοσύνη και αν έχει κάνει κάτι τέτοιο να σαπίσει στη φυλακή». Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας βρίσκεται και ο κοινωνικός περίγυρος της μικρής, αφού με αναφορά της στην Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης η οργάνωση «Χαμόγελο του Παιδιού» ζήτησε να ελεγχθούν οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Open:

Ο αδελφός της 10χρονης ζητεί να πάρει την επιμέλεια

Την ίδια ώρα, το κατώφλι του Εισαγγελέα Ενηλίκων θα περάσουν την Τρίτη ο Χρήστος Βεράμης – αδελφός της Μαρκέλλας- με τη συνήγορό του, προκειμένου να ζητήσουν την επιμέλεια του παιδιού από κοινού με την μεγαλύτερη αδελφή του. Tα δύο αδέλφια θεωρούν ότι εφόσον αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη μητέρα τους, εκείνοι μπορούν – αφού εργάζονται και οι δύο- να αναλάβουν την επιμέλεια και το μεγάλωμα της μικρής. «Έχει οικογένεια με αρχές από τότε που γεννήθηκε μέχρι τώρα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού καλύτερα από ότι κοντά μας. Έχω κινήσει όποια διαδικασία γίνεται για να τη φέρω είτε κοντά μου είτε κοντά στην αδελφή μου, που είμαστε πρώτου βαθμού συγγενείς. Αν το σπίτι δεν θεωρηθεί εντάξει θα έρθει μαζί μου ή με την αδερφή μου», λέει ο αδερφός της Μαρκέλλας στην κάμερα του Open.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, καθημερινά, πολύωρες καταθέσεις στις αστυνομικές αρχές δίνουν τόσο ο πατριός της Μαρκέλλας όσο και η μητέρα της, ενώ τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι δεν μένει μαζί. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και ένας ηλικιωμένος άνδρας, ένας 80χρονος, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει για την υπόθεση. Η μικρή Μαρκέλλα είναι καλά στην υγεία της, έχει συνέλθει από το αρχικό σοκ και τη Δευτέρα το βράδυ θα δεχθεί και τη δεύτερη επίσκεψη στο νοσοκομείο από τη μητέρα της.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Open:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.