ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ασφαλιστικά μέτρα κατά άνδρα που ισχυρίζεται πως είναι αδελφός της

1 min read

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ασφαλιστικά μέτρα κατά άνδρα που ισχυρίζεται πως είναι αδελφός της
Φωτογραφία αρχείουImage Online

Να μη χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα της ζητά από τον μουσικό παραγωγό Νίκο Κουρή ο οποίος διαχειρίζεται το ραδιόφωνο του Μίκη Θεοδωράκη η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Μαργαρίτα. 

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη και μάλιστα σε δηλώσεις του εμφανίζεται πρόθυμος να κάνει ακόμη και DNA τεστ.

Προσερχόμενη στο δικαστήριο, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα γιατί ενδεχομένως μετά τον θάνατο του πατέρα της, ο ίδιος μπορεί να θέλει να διεκδικήσει κληρονομικά δικαιώματα.

  • ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης – Επιδεινώθηκε η υγεία του
  • Ελασσόνα: Οδηγός βρήκε μωρό 10 μηνών να μπουσουλάει στη μέση του δρόμου μέσα στη νύχτα

Όπως επίσης δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη πρόκειται για τον Νίκο Κουρή ένα «καλό μουσικό παραγωγό» που τα προηγούμενα χρόνια είχαν έρθει σε επαφή για μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ραδιόφωνό του.

«Εμφανίστηκε στη ζωή μας σε ηλικία 50 ετών, το 2014. Προσπάθησα να συνεργαστώ μαζί του ως Νίκος Κουρής, γιατί είχε το ραδιόφωνο ράδιο Μίκης αλλά δεν τα βρήκαμε γιατί ήταν κάπως απαράδεκτος», είπε

«Όταν τον είδα στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να βγάζει αφίσες, είναι too much. Εμένα αδερφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης» είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.