ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μαουρίτσιο: Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο του τίτλου

1 min read

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Μαουρίτσιο, σχολίασε πως η ομάδα του πλησίασε ακόμα περισσότερο στο όνειρο του τίτλου, πλην όμως ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί και ότι ακόμα και με ενδεχόμενο νίκης με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι στον Δικέφαλο του Βορρά συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους.

Ο Μαουρίτσιο είπε στη NOVA για:

Το γκολ του και τον Βαρέλα:  Ναι αυτό συζητήσαμε με τον Βαρέλα γιατί ήμασταν και πέρυσι και φέτος στις φάσεις των γκολ με την ΑΕΚ. Δύο κανονικά γκολ για να μην ξεχνάμε τι έχει γίνει. Είναι ένα σημαντικό γκολ στην καριέρα μου. Να ευχαριστηθούμε αυτό που έχουμε καταφέρει με την ΑΕΚ και μετά θα δούμε το Κύπελλο και τον Ολυμπιακό.

Το ότι δεν έχασε ο ΠΑΟΚ ενώ έπαιζε με 10 παίκτες και τα στοιχεία που έδειξε: Είναι εξίσου σημαντικά στην προσπάθεια για τον τίτλο. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και ανάλογη νοοτροπία. Ήταν δύσκολα με παίκτη λιγότερο. Παλέψαμε όλοι μαζί. Για το πρωτάθλημα θα έχεις και ματς που δεν θα παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Είμαστε πάντως ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της κατάκτησης του τίτλου.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι που κρίνει… έξι βαθμούς αλλά δεν τελειώνει το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να σταθούμε στον Ολυμπιακό διότι εάν κερδίσουμε εκεί και χάσουμε στην συνέχεια δεν θα έχει αξία.

Την ποιότητα του ποδοσφαίρου στο ντέρμπι: Θεωρώ πως θα μπορούσαμε να δείξουμε ένα πιο καλό πρόσωπο. Η ΑΕΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα και κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο και πραγματικά αξίζει σεβασμό. Εμείς με δέκα παίκτες έπρεπε να τρέξουμε και να παλέψουμε περισσότερο. Εάν ήταν 11 με 11 θα ήταν πιο εύκολο να δείξουμε την ποιότητά μας.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.