ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Μαντρωμένους» γύρω από την περιοχή μας: Η Μ.Παγώνη ζητάει να μπει χιλιομετρικός «κόφτης» στα SMS!

1 min read

Πρόταση για χιλιομετρικό… «κόφτη» έκανε η πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Μετά την πρόταση για απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο η Παγώνη προχώρησε σε μία ακόμη πρόταση που θα κρατάει «μαντρωμένους» τους πολίτες. Αυτή είναι να μπει χιλιομετρικός «κόφτης» στα SMS, ώστε να μην μπορεί να μετακινηθεί κάποιος μακριά από το σπίτι του. 

Συγκριμένα είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, υποστήριξε πως μια…καλή λύση θα ήταν ο κόσμος που στέλνει τα SMS για άσκηση, να μπορεί να πηγαίνει μόνο γύρω από το σπίτι του, με χιλιομετρικό όριο.

«Γύρω γύρω ο καθένας από την περιοχή του! Είναι ελεγχόμενο. Τώρα δεν ισχύει όμως αυτό, τώρα ο καθένας πάει στη θάλασσα», δήλωσε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε την πρόταση της από το 5:30 και μετά: 

Παγώνη: «Το να κλείσεις από τις 6 το απόγευμα την Αττική δεν έχει κανένα νόημα»

​Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια η λήψη νέων μέτρων δεν είναι αναγκαία.

«Τα μέτρα που υπάρχουν μέχρι τώρα δεν έχουν εφαρμοστεί. Ας εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε» είπε η Παγώνη.

Στο πλαίσιο αυτό αυτό, εκτίμησε ότι το να ανακοινώνουμε ανά τακτά διαστήματα νέα μέτρα «δεν έχει κανένα νόημα αν δεν τα εφαρμόζουμε». Επιπλέον, πρόσθεσε πως η σταθεροποίηση που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στον αριθμό των κρουσμάτων, δείχνει πως η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

Η κα Παγώνη τοποθετήθηκε επίσης αντίθετα προς την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 στην Αθήνα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενες εικόνες συνωστισμού λόγω του μεγάλου πληθυσμού της πόλης.

«Το να κλείσεις από τις 18:00 η ώρα την Αττική δεν έχει κανένα νόημα».

Όπως είπε, στην Αττική παρόλο που είμαστε στο κόκκινο οι κλίνες ΜΕΘ έχουν πληρότητα περίπου στο 65%. Αυτό δείχνει σύμφωνα με την ίδια πως αν εφαρμόσουμε τα υφιστάμενα μέτρα «δεν θα έχουμε θέμα».

Καταληκτικά, σημείωσε ότι η λύση θα έρθει από τα εμβόλια, ενώ για τον εμβολιασμό των υγειονομικών υπαλλήλων, η κ. Παγώνη τόνισε ότι περίπου το 80% των νοσοκομειακών γιατρών έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.