ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μανιάτικα: «Γάζωσαν» με μισό γεμιστήρα καλάσνικοφ τον 52χρονο

1 min read

Νέα στοιχεία για τον 52χρονο που δολοφονήθηκε στα Μανιάτικα. “Άδειασαν πάνω στο σώμα του μια γεμιστήρα καλάσνικοφ. Οι σχέσεις του με τον δολοφονημένο νονό της νύχτας και την “Bellamafia”.

Σχεδόν μισό γεμιστήρα από όπλο Καλάσνικοφ άδειασαν επάνω στο κορμί του «Παναγή» η «Κάβουρα», οι άγνωστοι δράστες που τον εκτέλεσαν το βράδυ της Τρίτης (07.05.2019), έξω από πολυκατοικία στα Μανιάτικα του Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα διεπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή, έφερε τουλάχιστον 7 θανατηφόρα τραύματα από 14 σφαίρες, που έφυγαν από την κάννη του Καλάσνικοφ.

Η σχέση του με τον αστυνομικό που δολοφονήθηκε το 2011 και την «Bellamafia»

Εδώ και χρόνια η ΕΛ.ΑΣ ερευνούσε τους κατά καιρούς ρόλους που αναλάμβανε ο «Κάβουρας» στα σκοτεινά μονοπάτια της νύχτας και του υποκόσμου, καθώς φέρεται να είχε ξεκινήσει από την ληστρική ομάδα που είχε δημιουργήσει την δεκαετία του ’90 ο επίορκος Αστυνομικός Νικήτας Μαυρίκης, που έπεσε νεκρός το 2011 στα Καμίνια, χτυπημένος από επαγγελματίες εκτελεστές.

Στην ίδια περιοχή έπεσε νεκρός προχθές και ο 52χρονος, που ήταν πιο γνωστός στους κύκλους του Πειραιά ως «Παναγής» η «Κάβουρας».

Στην ίδια συμμορία συμμετείχαν εκείνη την εποχή η «Bellamafia», την οποία εκτέλεσαν άγνωστοι στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά, τον Σεπτέμβρη του 2018, κι ένας γνωστός πια «νονός» νύχτας, οποίος γλύτωσε παρά τρίχα την ζωή του τον Οκτώβριο του 2018 στην Ακτή Κονδύλη, καθώς το καλάσνικοφ που κρατούσαν οι επίδοξοι εκτελεστές του έπαθε εμπλοκή, με αποτέλεσμα ναι μεν να τραυματιστεί σοβαρά, πλην όμως να γλυτώσει την ζωή του έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία.

Πολλά… «γραμμάτια» θανάτου εναντίον του

Όσον αφορά στην εκτέλεση του «Κάβουρα», αστυνομικοί που γνωρίζουν την νύχτα, αλλά και άνθρωποι που κινούνται σε αυτή και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους – για ευνοήτους λόγους – λένε πως τα «αιματηρά γραμμάτια» που είχε χρεωμένα σε βάρος του ο 52χρονος ήταν πολλά και θανάσιμα και τελικά πλήρωσε την Τρίτη τον «λογαριασμό».

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες, ο 52χρονος φέρετε να είχε σχέση, τόσο με την δολοφονία της “Bellamafia” όσο και με τα “συμβόλαια θανάτου” του Καραγιάννη και του Γρίβα.

Αυτό ήταν ένα ενδεχόμενο που εξέταζαν με ιδιαίτερη σοβαρότητα οι έμπειροι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, πλην όμως ποτέ δεν κατάφεραν να ανακαλύψουν στοιχεία που να συνηγορούν στην ενοχή του «Παναγή»,  στα συγκεκριμένα «συμβόλαια θανάτου».

Τα σενάρια για την δολοφονία του

Βέβαια πλέον το μεγάλο ερώτημα για τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής είναι το ποιοι τελικά έβγαλαν από την μέση τον «Κάβουρα». Σαφώς και πρόκειται για άλλη μια εκτέλεση που έχει να κάνει με τον ακήρυχτο πόλεμο των «νονών» της νύχτας, την τελευταία διετία.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν, είναι τον «Παναγή» να τον εκτέλεσαν μέλη ομάδας «νονού» της νύχτας, που έπεσε τον Ιούνιο του 2018 νεκρός στην περιοχή του Φαλήρου. Ωστόσο όπως προαναφέραμε, ο «Κάβουρας» είχε πολλά «γραμμάτια» χρεωμένα και αρκετοί μέσα στην νύχτα θα ήθελαν να τον δουν νεκρό.

Παράλληλα τεράστια εντύπωση προκαλεί στους έμπειρους Αστυνομικούς της Ασφάλειας το γεγονός πως ο 52χρονος το βράδυ της μαφιόζικης εκτέλεσης του δεν είχε πάρει κανένα μέτρο αυτοπροστασίας όπως συνήθιζε να κάνει κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Το τελευταίο διάστημα ο 52χρονος είχε φύγει στην Κεφαλλονιά και είχε έλθει στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο, κάτω από άκρα μυστικότητα, διαμένοντας σε σπίτι που κανείς δεν γνώριζε, όπως τουλάχιστον πίστευε.

Ίσως αυτό το γεγονός να του είχε δημιουργήσει μια σιγουριά, όσο αφορά στην ασφάλεια του, την οποία τελικά πλήρωσε με την ζωή του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.