ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Μάνη: Χήρα πλήρωσε για επιδότηση που είχε τάχα ζητήσει ο νεκρός σύζυγός της

1 min read

Θύμα ενός απατεώνα, ο οποίος δήλωσε διευθυντής τράπεζας, έπεσε μια 66χρονη γυναίκα που διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή

Θύμα ενός απατεώνα, ο οποίος δήλωσε διευθυντής τράπεζας, έπεσε μια 66χρονη γυναίκα που διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στην στη Δυτική Μάνη και πείστηκε ότι δικαιούνταν επιδότηση πολλών χιλιάδων ευρώ από το ΕΣΠΑ για ανακαίνιση, που τάχα είχε εξασφαλίσει ο… πεθαμένος σύζυγός της!

Αν είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, η  ανυποψίαστη χήρα δεν υποψιάστηκε το παραμικρό όταν ο υποτιθέμενος τραπεζικός της είπε ότι μπορούσε να εισπράξει το μεγάλο ποσό που είχε εγκριθεί. Όμως -της είπε-  για ανοίξει η… κάνουλα με το χρήμα έπρεπε να καταθέσει 1.000 ευρώ μέσω της… Western Union!

Και πάλι, όμως, η 66χρονη δεν υποψιάστηκε την απάτη και κατέθεσε τα χρήματα την περασμένη Παρασκευή.
Την επομένη συνειδητοποίησε ότι την είχαν εξαπατήσει και ότι το «πακέτο» του ΕΣΠΑ ήταν ανύπαρκτο και κατήγγειλε τον απατεώνα στην Ασφάλεια Καλαμάτας, η οποία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστου και προσπαθεί να τον ταυτοποιήσει. Ως τώρα, έχει εξακριβωθεί ότι τηλεφώνησε από περιοχή της Αττικής.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.