Μαλλί με μαλλί βλέπουν Κάτια κι Εμμανουέλα

Newskamatero

Κάτια και Εμμανουέλα «βλέπουν» ως επικρατέστερες να βρεθούν στην τετράδα του τελικού του Δεκεμβρίου…

Τα κορίτσια του GNTM2 έχουν μπει στα… σαλόνια μας και μάλλον απασχολούν και τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Έχουν ήδη βγει αποδόσεις για τη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού.

Κάτια, Εμμανουέλα και Νίνα ξεχωρίζουν για τελικό! Αυτή είναι η τριάδα που προκύπτει από τις παραπάνω αποδόσεις. Όσον αφορά την τέταρτη; Εδώ σας θέλω…

Έχει πάρει «μυαλά» και κεφάλι στη σχετική λίστα η Κάτια, που προσφέρεται στη μισή τιμή από τις συμπαίκτριές της. Το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω, μοντέλο γαρ!

Η Κάτια Ταραμπάνκο

Εμμανουέλα και Νίνα είναι κοντά στις αποδόσεις, αλλά έχουν μια σεβαστή διαφορά από τις υπόλοιπες που βρίσκονται από την τέταρτη θέση και πάνω. Από εκεί και πέρα το απόλυτο χάος. Θα πιαστούν… μαλλί με μαλλί για να βρεθούν στον live τελικό του Δεκεμβρίου.

--983x1024.png
Η Εμμανουέλα Μάινα

Άννα-Μαρία, Σουζάνα και Μαρτίνα έχουν τις ίδιες πιθανότητες, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενώ Άννα Χατζή και Κέισι βρίσκονται κοντά μεν, αλλά λίγο πιο πάνω. Κανονικός χαμός.

Όλα αυτά, βέβαια, αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, από επεισόδιο σε επεισόδιο. Μένουμε συντονισμένες και συντονισμένοι! 

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Επίδομα ενοικίου Τι αλλάζει από την αρχή του νέου έτους

Επίδομα ενοικίου: Λογαριασμό της ΔΕΗ στο όνομά του, θα πρέπει να έχει, όποιος θα κάνει αίτηση για επίδομα ενοικίου, από την 1η Ιανουαρίου του 2020 – Εγκρίθηκε το ποσό καταβολής για τον μήνα Οκτώβριο Εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 28.500.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων οικονομικού έτους […]